Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ!

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ 
ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ


Ο Παπανδρέου δείχνει και στους πιο δύσπιστους το έργο που έχει αναλάβει. Την "σύμβαση έργου" ή "εργολαβία" όπως την χαρακτηρίζει συχνά ο Αλέξης Τσίπρας. Υπηρετεί τους διεθνείς κερδοσκόπους που επιθυμούν την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας μας.
Από το "λεφτά υπάρχουν", το "θα χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στους Έλληνες", την δημόσια αποκήρυξη του ΔΝΤ,  ο πολιτικός απατεώνας Παπανδρέου έχει κάνει τα ακριβώς αντίθετα! Οδήγησε την χώρα στην οικονομική καταστροφή σακατεύοντας κυρίως τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα,  καθιστά την Ελλάδα  με ολοένα μειούμενη κυριαρχία, εξαθλιώνει καθημερινά τα ελληνικά νοικοκυριά και παραδίδει την δημόσια περιουσία της χώρας στους διεθνείς κερδοσκόπους!
Ενώ ο πολιτικός απατεώνας και εθνοπροδότης Παπανδρέου ζητούσε από τους βουλευτές του με πιέσεις και απειλές (για διαγραφές),  να ψηφίσουν Μεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικό Νόμο, ώστε να ... μην πάει η χώρα σε πτώχευση και στάση πληρωμών, τώρα ο ίδιος ψεύτης αναφέρεται σε ...επιλεκτική πτώχευση και μερική στάση πληρωμών! Συγκεκριμένα, ο δόλιος αυτός Πρωθυπουργός, αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο μερικής αδυναμίας πληρωμών, η οποία όμως δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 15 ημέρες!!! 
Έχωσε δηλαδή τη  χώρα ακόμη περισσότερο στο βούρκο, για να δηλώσει μετά από 2 εβδομάδες ότι η Πολιτεία θα βάλει λουκέτο, θα κατεβάσει ρολά (έστω και για δυο εβδομάδες).
Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θέλει να πάει σε εκλογές αλλά να ολοκληρώσει τη σύμβαση έργου, οδηγώντας στην εξαθλίωση και στην πείνα όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού!
Οι...μούντζες και οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων δεν έχουν καμία αξία. Ο Παπανδρέου τα γράφει όλα στα παλιά του παπούτσια! 
Τη μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις την δίνει η διδαχή της Ιστορίας. Οι επαναστάσεις  του 1862 με την εκδίωξη του Όθωνα ή ακόμη περισσότερο το Κίνημα στο Γουδί το 1909 που έγινε κυρίως για την κατάργηση της τοκογλυφίας και ποινικοποίησή της, δίνουν το στίγμα για το Σήμερα!
Το άρθρο 120 του Συντάγματος λέει ότι ο λαός μπορεί να αντισταθεί με όλα τα μέσα όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα και δεν τηρούνται οι Νόμοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου