Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΝΟΜΙΜΗ Η ΧΡΗΣΗ ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ


Εγκαινιάσθηκε με νόμο του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοϊδη η χρήση ανεξίτηλου σπρέι για την καταστροφή των παράνομων εμπορευμάτων!
Ήδη στην λαϊκή αγορά του Καματερού, στελέχη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου, σε συνεργασία με την δημοτική Αστυνομία της περιοχής, κατέστρεψαν εκατοντάδες παράνομα εμπορεύματα!
Ο νέος νόμος δίνει επιπρόσθετες αρμοδιότητες στις κατά τόπους δυνάμεις της Δημοτικής Αστυνομίας.
Είναι καιρός επιτέλους να παταχθεί το παρεμπόριο, το οποίο κυριολεκτικά σακατεύει την  εθνική οικονομία, με πολλά δις ευρώ κλεμμένα από τους παράνομους μικροπωλητές λόγω της μη καταβολής ΦΠΑ και άλλων φόρων. Όμως και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες που υποφέρουν από τους παρεμπόρους, ελπίζουν ότι το νέο μέτρο θα τους ανακουφίσει!
Πιστεύουμε ότι και στον Χολαργό θα αναλάβει δράση η δημοτική Αστυνομία ώστε να αντιμετωπίσει το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών μικροπωλητών οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτοι και συχνά ανενόχλητοι!
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος είναι υποχρεωμένος να αναλάβει άμεσα δράση και να απαλλάξει την περιοχή από τους παρεμπόρους, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες του ότι «οι λαθρομετανάστες πωλούν φθηνότερα προϊόντα από τους νόμιμους καταστηματάρχες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου