Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Η Κυβέρνηση  αγνόησε παντελώς τους αγανακτισμένους πολίτες, μάλιστα δε, τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους επιχειρεί εσχάτως να ποινικοποιήσει, με την σύσταση Διακομματικής Επιτροπής, για την...προάσπιση των θεσμών και της ...δημοκρατίας!!!
Οι αγανακτισμένοι πολίτες πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους,  αρνούμενοι παντελώς να πληρώσουν τους ούτως ή άλλως δυσβάσταχτους φόρους που θα επιβάλλει η προδοτική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τον Εφαρμοστικό Νόμο.
Η φοροκαταιγίδα που αναμένεται από τις αρχές Αυγούστου και μετά, θα σαρώσει τις ελληνικές οικογένειες, με την βίαιη κατάσχεση μισθών, συντάξεων και εξοντωτικών φόρων. 
Όλα αυτά τα χρήματα, η Κυβέρνηση θα τα καταθέσει ως τόκους, στα πορτοφόλια των διεθνών τοκογλύφων!
Ο ελληνικός λαός, οι αγανακτισμένοι πολίτες αυτής της χώρας, οφείλουν στην τιμή των παιδιών τους και της Πατρίδας, να μην καταβάλουν ούτε μια δόση από την βάναυση φορολογία που τους επιβάλλει η υπόδουλη στους τοκογλύφους ελληνική κυβέρνηση!
Έλληνες Πατριώτες, σηκώστε το ανάστημα και αντισταθείτε στην λαίλαπα των άθλιων, εθνοπροδοτών που θέλουν να καταδυναστεύσουν τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας στα γεράκια της Γερμανίας και των άλλων τοκογλύφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια μπλόφα. Ένα τσαντίρι στην άμμο όπως έχει πει σοφά ο σπουδαίος καθηγητής Νεοκλής Σαρρής.
Και  τσαντίρι θέλουν να καταντήσουν την Ελλάδα. Μην τους αφήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου