Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ...ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚΝΑ!

 

 
Ο Δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Νίκος Κουκής, σημείωσε μεγάλη εσωκομματική νίκη κατά τη διαδικασία επιλογής του εκλέκτορα για την ΤΕΔΚΝΑ, προερχομένου από το δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου. 
Αν και ο Δήμαρχος Ξύδης πρότεινε την κα Καίτη Φασούλη ως εκλεκτή του για να εκπροσωπήσει τον Παπάγου στην ΤΕΔΚΝΑ, ο Νίκος Κουκής τόλμησε να πάει κόντρα στο ρεύμα και να θέσει υποψηφιότητα στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία. 
Τόλμησε και πέτυχε: Με 5 ψήφους έναντι μόλις μιάς της κας Φασούλη, θριάμβευσε κι έτσι ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο πρότεινε ως εκλεκτό του τον Νίκο Κουκή, όπου εκεί πλέον ο Δημοτικός σύμβουλος πήρε 15 ψήφους!
Ο Νίκος Κουκής λοιπόν μπήκε με το ...σπαθί του στην ΤΕΔΚΝΑ. 
Η επιτυχία του  δείχνει ότι έχει πολλές συμπάθειες μεταξύ των εκλεγμένων συμβούλων, οι οποίες, όπως υποστηρίζεται, υπάρχουν πολλές και μεταξύ των ψηφοφόρων  Παπάγου-Χολαργού. Ο νεαρός Νίκος Κουκής  συγκαταλέγεται μεταξύ των φιλόδοξων να ηγηθεί ψηφοδελτίου και να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
Ας μην ξεχνάμε ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, λίγο πριν  την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων Ξύδη-Νικολάου, ακούστηκε και το όνομά του, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την ΟΝΝΕΔ για να του προτείνουν να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος. 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κ.Βραχιολίδη,

    Στα πλαίσια του παραπάνω δημοσιεύματος και δεδομένου ότι δεν παρίσταται κάποιος από την εφημερίδα σας στην συνεδρίαση, θα ήθελα να κάνω την εξής διευκρίνηση σχετικά με τις υποψηφιότητες για την ΤΕΔΚΝΑ.
    Ο κ .Δήμαρχος Β.Ξύδης εξέφρασε τη σκέψη του για δύο συναδέλφους χωρίς να δείχνει κάποια διάθεση επιβολής των προσώπων αυτών , δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους Δημοτικούς Συμβούλους να θέσουν υποψηφιότητα για τις θέσεις αυτές, μέσω ενδοπαραταξιακών εκλογών .
    Η διαδικασία που ακολούθησε ο κ. Δήμαρχος ήταν δίκαιη και δημοκρατική αφού δόθηκε η ευκαιρία σε 5 υποψήφιους να διεκδικήσουν τις 2 θέσεις.
    Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα διαφωνίας ή μη καλής συνεργασίας στο συγκεκριμένο θέμα με τον κ. Δήμαρχο, εξάλλου είχα γνωστοποιήσει προ ημερών στον κ. Δήμαρχο το ενδιαφέρον μου για την ΤΕΔΚΝΑ, ώστε να είναι ενήμερος των προθέσεων μου.

    Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

    Νίκος Κουκής

    Οικονομολόγος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή