Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Βενιζέλος ενσυνείδητα οδηγεί σε χρεωκοπία τις επιχειρήσεις και τον ελληνικό τουρισμό και κατ' επέκταση εσκεμμένα καταστρέφει την ίδια τη χώρα. Το δηλώνει ο ίδιος που επιβάλλει την ιλιγγιώδη αύξηση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης, από το 13% στο 23%. 
"Το μέτρο δεν είναι δίκαιο, ούτε λογικό", λέει ο Βενιζέλος. Και όμως,  αυξάνει τον ΦΠΑ,  γνωρίζοντας ότι καταστρέφει τον τουρισμό και την εστίαση, με ένα παράλογο μέτρο. 


Η κραυγή αγωνίας 28 εταιρειών προς τον Υπουργό Οικονομίας, η οποία δημοσιεύτηκε  στον Τύπο, αποκαλύπτει την διάλυση που επιφέρει ο Βενιζέλος στις επιχειρήσεις και τον τουρισμό, με την παρανοϊκή αύξηση στον ΦΠΑ.
"Η Γαλλία μείωσε το ΦΠΑ στην εστίαση από 19,5% σε 5,5% και πέτυχε ανάπτυξη του κλάδου και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 
Η Ιρλανδία, μια χώρα που βρίσκεται επίσης υπό την εποπτεία του ΔΝΤ, προχώρησε σε μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση κατά 30%, από 13% σε 9%",  λένε στην αγωνιώδη επιστολή τους προς τον Βενιζέλο οι 28 εταιρείες εστίασης! ( δίπλα  φωτό)

Και όμως, αυτά τα απλά μαθήματα οικονομίας, ο Βενιζέλος δεν τα εφαρμόζει. Ο άνθρωπος αυτός που  έχει σπουδάσει σε Πανεπιστήμια, αποδεικνύεται στουρνάρι! Σπούδασε νομικά για να υπηρετεί το δίκαιο και αυτός εφαρμόζει ενσυνείδητα άδικο  νόμο, που καταστρέφει τις επιχειρήσεις και κυρίως τον τουρισμό, τον μοναδικό αιμοδότη της ελληνικής οικονομίας. 
Οι 28 εταιρείες που βιαίως οδηγούνται σε χρεωκοπία με το παράλογο νόμο του Βενιζέλου, λένε στην επιστολή τους:
"Εκφράζουμε την βαθιά μας αγωνία για το μέλλον της εστίασης στη χώρα μας μετά την απόφασή σας για περαιτέρω αύξηση του ΦΠΑ, ο οποίος σε διάστημα μόλις 3 ετών θα έχει τριπλασιαστεί, από 8%, σε 23%. Η εφαρμογή του:
- θα προκαλέσει περαιτέρω συρρίκνωση σε έναν επιβαρυμένο κλάδο που είναι σε ραγδαία πτώση εδώ και 2 χρόνια 
- θα οδηγήσει 120.000 εργαζόμενους στο ταμείο ανεργίας
- θα πλήξει τον τουρισμό μας και θα τον στείλει σε ανταγωνιστικούς προορισμούς με μονοψήφιο ΦΠΑ (Τουρκία 8%, Ισπανία 8%)\
- δεν θα αποφέρει στο Κράτος τα προσδοκώμενα έσοδα λόγω της δραματικής μείωσης της κατανάλωσης που θα επιφέρει
Το μέτρο αυτό πλήττει την Ελλάδα, τον Έλληνα πολίτη, τον Έλληνα εργαζόμενο. Είναι μέτρο αντιεπιχειρηματικό, αναποτελεσματικό και αντικοινωνικό."

Ο Βενιζέλος, ενώ  γνωρίζει ότι με άδικο μέτρο οδηγεί στον όλεθρο τον τουρισμό τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στην ανεργία, προχωρεί ακάθεκτος στην διάλυση της χώρας.
Γι' αυτό και η ελληνική Ιστορία θα τον καταχωρήσει ανάμεσα στα πολιτικά καθάρματα που κατέστρεψαν ενσυνείδητα τον τόπο και τον λαό. 

Υ.Γ. Ο κ. Βενιζέλος μαζί με τον άλλο αντιπρόεδρο, τον Θ. Πάγκαλο, στοιχίζουν στον ελληνικό λαό περί τα 3.400.000 ευρώ ετησίως! Συγχαρητήρια. Έτσι θα φτιάξουν οι δυο χοντροί του ελληνικού κοινοβουλίου την οικονομία της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου