Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ...ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού)!

              
 Ο Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Χρήστος Δασκαλόπουλος (πάνω φωτό), έλαμψε διά της απουσίας του στο χθεσινό συμβούλιο του δήμου! Απουσία, η οποία ερμηνεύεται ως ένδειξη δυσανασχέτησης και δυσφορίας από μέρους του, διότι στις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες για την επιλογή του  εκλέκτορα της ΤΕΔΚΝΑ (εκπροσώπου από τον Χολαργό), ο κ. Δασκαλόπουλος έλαβε 4 ψήφους, σε αντίθεση με τον αντίπαλό του Ηλία Αποστολόπουλο (δεξιά φωτό) ο οποίος έλαβε 6 ψήφους!
Η επικράτηση Αποστολόπουλο, άνοιξε για λογαριασμό του την πόρτα της ΤΕΔΚΝΑ, η οποία την ίδια ώρα...έκλεισε για τον Δασκαλόπουλο!
Η ήττα του τελευταίου από τον Αποστολόπουλο, τον δυσαρέστησε -ως φαίνεται- σφόδρα , με αποτέλεσμα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο να απουσιάσει ...επιδεικτικά.
Η ερμηνεία αυτή δεν δίνεται μόνο από την εφημερίδα αλλά και από συμβούλους της παράταξης στην οποία ανήκει ο Χ. Δασκαλόπουλος.
Ο κ. Δασκαλόπουλος, και στο παρελθόν έχει εκδηλώσει παρόμοιες αντιδράσεις, όταν γεύεται το ποτήρι της ήττας. Πιθανόν ο ίδιος, να θεώρησε ότι η ήττα του από τον Αποστολόπουλο, σε μια ενδοπαραταξιακή εκλογική αναμέτρηση, να έχει κάποια αντιστοιχία στην μελλοντική τους αναμέτρηση για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου