Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ";


Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στους επόμενους τρεις μήνες στη δημοτική παράταξη "Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού", συνδυασμός του οποίου ιδρυτής και επικεφαλής είναι ο Δ. Νικολάου, πρώην Δήμαρχος Χολαργού.  
Οι δημοτικοί Σύμβουλοι συνήλθαν σε  συνεδρίαση στις 30 Αυγούστου 2011 και αποφάσισαν ομόφωνα τη διεξαγωγή Συνεδρίου περί τα τέλη Νοεμβρίου 2011 όπου βασικά θέματά του θα είναι η αποτίμηση του  αποτελέσματος των περασμένων δημοτικών εκλογών που οδήγησαν σε βαριά ήττα τον συνδυασμό, καθώς και η διεξαγωγή ενδοπαραταξιακών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας!

Αυτό, σε απλά ελληνικά σημαίνειι ότι ο Νικολαου θα βρεθεί σε δεινή θέση, διότι ενώπιον όλων των υποψηφίων του 
συνδυασμού του, θα υποχρεωθεί να εξηγήσει τους λόγους της ήττας του. Θα υποχρεωθεί δηλαδή να απολογηθεί, γεγονός που θα καταστήσει τη θέση του εξαιρετικά επισφαλή, ειδικά μάλιστα αν σκεφθεί κανείς ότι ως αντιπάλους στη διεκδίκηση της ηγεσίας του συνδυασμού, θα έχει τους Γιάννη Κεχρή και Κώστα Τίγκα.           
                                                                                                                                                                               Οι δυο σύμβουλοι του Νικολάου έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν τη ψήφο των ψηφοφόρων των "ΕΝΕΡΓΏΝ ΔΗΜΟΤΏΝ", στις εκλογές που θα διεξαχθούν στα τέλη Νοεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι οι  υποψήφιοι (εκλεγμένοι και μη) σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης. 
Και μόνον αυτό σημαίνει πολλά: Η πλειοψηφία των συμβούλων των "Ενεργών Δημοτών" είναι βέβαιον ότι θα καταλογίσει ευθύνες για την ήττα στον Νικολάου, κάτι που εκτιμάται ότι θα εκφραστεί και στην κάλπη. Ειδικά μάλιστα όταν απέναντι στον Νικολάου θα τεθούν αντίπαλοι, οι φιλόδοξοι Κεχρής και Τίγκας, τότε το παιχνίδι μοιάζει άνισο για τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού. 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΝΑΚΗΣ
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50394_105167549545891_8590_q.jpg  
Ερωτηματικό για την ώρα παραμένει η στάση που θα τηρήσουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Γιώργος Ανυφαντής, Άγγελος Αναγνωστόπουλος και Κυριάκος Λινάκης. 
Ο Κυριάκος Λινάκης ήθελε πάντα να δοκιμάσει ακόμη μια φορά την τύχη του ως υποψήφιος Δήμαρχος, μετά το 1990 όταν είχε χάσει τη δημαρχία από τον Σκούρτη. Φαίνεται σαν να είναι η τελευταία του-χρυσή ευκαιρία.
Φιλόδοξοι όμως εμφανίζονται και οι Ανυφαντής-Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Ανυφαντής μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, προαλειφόταν από τον ίδιο τον Νικολάου, ως ο διάδοχός του. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού εκτιμά ιδιαίτερα τον Γ. Ανυφαντή και ίσως, εάν δεν διεκδικήσει την ηγεσία του συνδυασμού που ίδρυσε ο ίδιος, να θελήσει να πάρει ...γλυκιά εκδίκηση, προωθώντας στην αρχηγία της παράταξης, το ...δικό του άνθρωπο: Τον Γιώργο Ανυφαντή. 
Μέχρι τότε όμως θα πούμε πολλά και ίσως  ν' αλλάξουν περισσότερα...


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου