Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

"ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΖΟΡΜΠΑ


από το γραφείο  Τύπου του Φώτη Αλεξόπουλου
Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αγίας Παρασκευής

 "Στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας την  Πέμπτη 21/7/2011 συζητήθηκε ως θέμα ημερήσιας διάταξης η απαξίωση και γενικά η «διάλυση» των Κ.Α.Π.Η που υφίστανται  από την Νέα Δημοτική Αρχή(ΖΟΡΜΠΑ) .
Εξαμελής( 6 ατομα)επιτροπή μελών των Κ.Α.Π.Η Αγίας Παρασκευής με επιστολή τους ενημέρωσαν τους Δημοτικούς Συμβούλους της Πόλης μας για την Απαξίωση που έχει υποστεί το «Σπίτι»  τους από την Νέα Δημοτική Αρχή , με  μια  κατατοπιστική ομιλία εκ  μέρους του Ομιλούντα κ.Νέζη (Εκπροσώπου των Μελών Κ.Α.Π.Η) ενώπιων πλήθος συμπολιτών μας  σε μια κατάμεστη αίθουσα ..
Ο κ.Νέζης μας ενημέρωσε πλήρως και με μια σαφή εικόνα μας περιέγραψε   την κατάσταση που επικρατεί στο Κ.Α.Π.Η από 1/1/2011..  Οι υπογραφές συμπαράστασης που έχουν μαζέψει είναι πάνω από 100 μέλη  του Κ.Α.Π.Η Αγίας Παρασκευής.  
Τον λόγο μετά από λίγο πήρε και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος. Στην τοποθέτηση του ο Κ. Αλεξόπουλος( η οποία υπάρχει και μαγνητοσκοπημένη στο local webtv ή στο agiaparaskevinea.blogspot.com) ήταν πράγματι ένας πολιτικός χείμαρρος, και περιέγραψε με πλήρη εικόνα την αποξένωση της κοινωνίας, καθώς και τη  διάλυση  της κοινωνικής πολιτικής που συντελεί μεθοδευμένα  η  Νέα  Δημοτική  Αρχή και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Κωβαιος.  
 Αποτέλεσμα της καταπληκτικής και ανθρώπινης τοποθέτησης του κ. Αλεξόπουλου ήταν  το παρατεταμένο χειροκρότημα των μελών του Κ.ΑΠ.Η μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μετά το πέρας της ομιλίας του..
Φυσικά το γεγονός αυτό της αναγνώρισης καλών πολιτικών τοποθετήσεων από τους πολίτες της πόλης μας  όπως ήταν φυσικό( ενόχλησε)τους Δημοτικούς Συμβούλους του Κ. Δημάρχου οι οποίοι μίλησαν για (Πνευματικό Φασισμό)από μέρους του κ. Αλεξόπουλου στην τοποθέτηση του.

Εμείς λοιπόν Απαντάμε λοιπόν στην Παράταξη Ζορμπά με την εξής δήλωση του κ. Αλεξόπουλου  

                   ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί Συμπολίτες
 Τον «Πνευματικό Φασισμό» θα πρέπει να τον γνωρίζει καλύτερα από εμένα η παράταξη ΖΟΡΜΠΑ και περισσότερο δε  ο Δημοτικός Σύμβουλος του κ.Ζορμπά που το ανέφερε μέσα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την 21/7/2011..
Μέχρι και τις αρχές Απρίλιου(2011) θυμάμαι ότι  τον χρησιμοποιούσε εναντίον του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά  σε κάθε ευκαιρία ,και σε κάθε πολιτική συζήτηση στο «καφενείο»..
Από την στιγμή που ανέλαβε φυσικά πολιτική « θέση» εξουσίας  στον Δήμο, όπως είναι φυσικό σταμάτησε να επιδίδεται στην εξάσκηση του «Πνευματικού Φασισμού.»
Ήταν  ένας από αυτούς  που   μαζί με τον κ. Δήμαρχο  χρησιμοποίησαν  αυτόν τον «Πνευματικό Φασισμό»  και   προεκλογικά ώστε  σήμερα η παράταξη Ζορμπά να είναι στην  Διακυβέρνηση του Δήμου.. …
.Στην ιδία πολιτική θέση κατατάσσω   φυσικά και  τις «Πολιτικές προεκλογικές Κολοτουμπες» αλλά και «μετεκλογικές» μόνο που αυτές   θα παραμείνουν εις των αιώνα των απάντα …  made in Zormpas.
                                                                    Μετά Τιμής
                                                        Φώτης Ν Αλεξόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου