Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ!

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ;

Η κυβέρνηση έχει ουσιαστικά παραδοθεί εξ' ολοκλήρου σους τροϊκανούς.  Ο Βενιζέλος, που θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός, πασχίζοντας να  δείξει νομιμόφρονα στάση προς τους εντολοδόχους του, έφτασε έως του σημείου να ζητήσει στρατιωτική πειθαρχία από όλα τα κόμματα!!!
Μήπως ζήλεψε από τη... δόξα των συνταγματαρχών της χούντας, οι οποίοι καταλύοντας τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, επέβαλαν δικτατορία; Εκτός και αν ο Βενιζέλος έχει παρασυρθεί από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης που υπηρέτησε Υπουργός και εκεί ζητούσε στρατιωτική πειθαρχία!
Το να ζητάει όμως στρατιωτική πειθαρχία από όλα τα κόμματα, ε, αυτό σίγουρα σημαίνει κοινοβουλευτική εκτροπή!
Ιδού το απόσπασμα των όσων εξωφρενικών είπε στη βουλή. Προσέξτε μόνο το ύφος του Βενιζέλου,  πόση....δημοκρατία ξεχειλίζει:

Πώς θα επέλθη όμως η στρατιωτική πειθαρχία κύριε Βενιζέλο; Ο λαός ψηφίζει βουλευτές να τον εκπροσωπούν, να ψηφίζουν κατά συνείδηση, δεν στέλνει στην βουλή αχυράνθρωπους ή πολιτικά ανδρείκελα! Έτσι  θέλετε όλους τους βουλευτές του Κοινοβουλίου; Δίνετε μάλιστα ντιρεκτίβα σε όλα τα κόμματα να επιβάλουν στρατιωτική πειθαρχία στους βουλευτές τους; Και πως θα επέλθη αυτή; Με στρατιωτικό Νόμο!!!
'Αρα Κοινοβουλευτική εκτροπή και αντισυνταγματικότητα!
Βενιζέλος...φασίζων!
Εκτός και αν, το και πιθανότερο, έχει λάβει εντολές από την τρόϊκα να αλλάξει το status quo και η μειωμένη εθνική κυριαρχία  ολοκληρωθεί με την παράδοση του Εθνικού μας Κοινοβουλίου στους τροϊκανούς. Ούτως ή άλλως, διακυβέρνηση στη χώρα ουσιαστικά ασκούν οι τροϊκανοί. Η κυβέρνηση εκτελεί  όλες τις εντολές που λαμβάνει από την τρόϊκα. Όταν μάλιστα οι εντολές τρόϊκας δεν τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια, τότε ο Βενιζέλος και η κυβέρνηση δέχεται αυστηρές επιπλήξεις και απειλές για επιβολή νέων σκληρών μέτρων!
Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι δοθούν τα κλειδιά της βουλής στους τροϊκανούς, να ορίσουν αυτοί τους δικούς τους Υπουργούς και τον δικό τους Πρωθυπουργό και να κυβερνούν την Ελλάδα μόνοι τους οι χαρτογιακάδες της τρόϊκας!
Μήπως τελικά αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η Ε.Ε. οδεύει προς την κατάργηση των εθνικών Κοινοβουλίων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου