Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!




 Ο πολιτικός αναλυτής ο οποίος προ ημερών με εκτιμήσεις του στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» προέβλεψε ότι οδεύουμε προς έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, επανέρχεται σήμερα, με νέα επιχειρήματα και περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. 

ΓΙΑΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ 
ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

«Στα 1976-’78 με ένα δολάριο αγόραζες 136  γέν. Το 2007 με ένα δολάριο αγόραζες 123 γεν, ενώ το 2011 με ένα δολάριο αγοράζεις 77 γεν. Αντίστοιχα, με ένα ευρώ αγοράζεις 112 γεν.
Όλα αυτά δείχνουν ότι το τελευταίο διάστημα το γεν έχει γίνει τόσο ακριβό νόμισμα που καθίσταται καταστροφικό για τις  ιαπωνικές εξαγωγές. Η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στις εξαγωγές της. Αν η κατάσταση συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό, θα καταστραφεί η Ιαπωνία, η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Φαντάζεστε  το HONDA να πωλείται  ακριβότερο από την BMW ή την MERCENTES;
Αυτή η πορεία του ιαπωνικού νομίσματος αποβαίνει προς όφελος της Κίνας, η οποία  έχει αγεφύρωτες και χρόνιες  διαφορές με την Ιαπωνία. Ας μην ξεχνάμε τους δύο Σινοϊαπωνικούς πολέμους. Η Κίνα τώρα, έχει ξεπεράσει την Ιαπωνία, ενώ σε 5 χρόνια υπολογίζει ότι θα ελέγχει όλο τον πλανήτη.
Η ξέφρενη πορεία του χρυσού, που για μένα δεν  θα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας εάν η ουγγιά  αγγίξει ακόμη και τα 2250 δολάρια, σημαίνει ότι όσοι έχουν πολύ χρήμα το …κρύβουν σε χρυσό, γεν ή και ελβετικό φράγκο. Με αυτές τις συνθήκες, όσοι έχουν επενδύσει τα λεφτά τους σε γεν θα έχουν χάσει τα λεφτά τους, κάτι που σημαίνει πόλεμος».

Η ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

«Όσα διαδραματίζονται στη Λιβύη δεν δημιουργούν φόβο έκρηξης παγκόσμιου πολέμου. Είναι η… παρανυχίδα αυτού που φοβάμαι ότι θα ζήσουμε. Ο παγκόσμιος πόλεμος πιστεύω ότι θα ξεκινήσει (φευ) από την Βόρεια Κορέα. Ο …μακρύς βραχίονας της Κίνας θα βρει αφορμή να επιτεθεί στην Νότια Κορέα και στην Ιαπωνία. Και τότε πια οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου