Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ.


 

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού πραγματοποίησε συνάντησημε κατοίκους της περιοχής, με σκοπό την εκπόνηση προγράμματος δράσης για την πυροπροστασία του Λόφου Τσακού. Φέτος είναι πρώτη φορά που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την πρωτοβουλία ο Σύλλογος της περιοχής μιας και όπως όλοι γνωρίζουμε οι οικονομικές συνθήκες έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ο εθελοντισμός αποτελεί την κυριότερη πηγή δράσης και πρωτοβουλίας.

Στη συζήτηση που έγινε υπήρξε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο Πυροσβεστικό Σώμα όπου συγκριτικά με άλλες χρονιές η κατάσταση είναι τραγική, για τις επαφές που έχουν γίνει από την πλευρά του Συλλόγου με τους εθελοντές πυροσβέστες του Χολαργού και για τις συζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης. Μετά από μια εποικοδομητική κουβέντα μεταξύ των ενδιαφερόμενων αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:
  • Να ενημερωθούν οι περίοικοι και κυρίως οι διαχειριστές των πολυκατοικιών που βρίσκονται στους πρόποδες του λόφου, ώστε και αυτοί να αναπτύξουν μαζί με το Σύλλογο ένα σχέδιο δράσης.  
  • Να ενημερωθούν και να δραστηριοποιηθούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις ώστε και αυτές με την σειρά τους να συνεισφέρουν τα μέγιστα.
  • Να γίνει προσπάθεια να διευρυνθεί ο κατάλογος των εθελοντών
  • Να εκπαιδευτούν και να συνεργαστούν οι εθελοντές του Τσακού με τους αντίστοιχους του Χολαργού.
  • Να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης μας και να του ζητηθεί η συνεισφορά του.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού


             Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας



        Βασίλειος Σαββίδης                                                          Αναστάσιος Μίχας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου