Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΞΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ!

Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Χολαργού, αποτελεί τόσο σημαντικό σημείο τριβής ανάμεσα στον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Β. Ξύδη και τον υπεύθυνο του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ν. Μαγδαληνού, ώστε η μεταξύ τους κόντρα εξελίσσεται σε σύγκρουση μέχρις εσχάτων. 
Ο Ν. Μαγδαληνός δεν το "κουνάει" από το κυλικείο του δημοτικού σχολείου, διότι, όπως ισχυρίζεται έχει συγκεκριμένο συμβόλαιο το οποίο τον καλύπτει και για τους θερινούς μήνες,άσχετα εάν το σχολεία είναι κλειστά. Έτσι, με βάση αυτό το συμβόλαιο, ο Ν. Μαγδαληνός λειτουργεί το κυλικείο και για την περίοδο που είναι ανοιχτός ο θερινός κινηματογράφος. 
 
Από την άλλη, ο Δήμαρχος Β. Ξύδης ισχυρίζεται ότι το κυλικείο του σχολείου μπορεί να λειτουργεί μόνο κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και αυτό θα πρέπει να κλείσει, εφόσον τα σχολεία είναι κλειστά λόγω διακοπών. Στην θέση του σχολικού κυλικείου, ο κ. Ξύδης θέλει, σύμφωνα με τα έως σήμερα ισχύοντα, να λειτουργήσει το κυλικείο του θερινού κινηματογράφου, την διεύθυνση του οποίου έχει ο Π. Αποστόλου, ο πλειοδότης του διαγωνισμού για τον κινηματογράφο. 
Η κόντρα αποκτά χαρακτηριστικά μάχης αλά Far West, τουτέστιν θα πάει σε μάκρος και μέχρι τελικής πτώσεως, καθόσον ο Ν. Μαγδαληνός δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει και να αποχωρήσει, διότι όπως υποστηρίζει, έχει τον νόμο με το μέρος του. 
Μάλιστα, τις δύο προηγούμενες βραδιές της προβολής του θερινού κινηματογράφου είχε φέρει μαζί του και τον δικηγόρο του, προκειμένου να αντιμετωπίσει τόσο τη Δημοτική Αστυνομία όσο και το Αστυνομικό τμήμα Χολαργού, που είχε επιστρατεύσει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού προκειμένου να υποχρεωθεί σε αποχώρηση ο Ν. Μαγδαληνός. Ο τελευταίος δεν αποσύρεται, η δε Αστυνομία, όπως πληροφορούμεθα, είπε ότι δεν βρήκε κάτι παράνομο στον Ν. Μαγδαληνό ώστε να τον διώξει από το κυλικείο.
Επειδή ο Β. Ξύδης εάν έχει κάτι στον νου του να το πετύχει, βρίσκει τρόπους να το πετύχει, σίγουρα κάποιο ...άσο από το μανίκι του θα ετοιμάζει σε βάρος του Ν. Μαγδαληνού! 
Ίδωμεν! Πάντως πρόκειται για μια κόντρα της οποίας τα παρεπόμενα ή τις παράπλευρες απωλειες, είδαμε το Σαββατoκύριακο και εντός του δημοτικού αναψυκτηρίου, μια και η Δημοτική Αστυνομία, κατ΄εντολήν του Β. Ξύδη, σφράγισε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούσαν οι πιτσιρικάδες, παιχνίδια, από τις εισπράξεις των οποίων επωφελείτο ο Ν. Μαγδαληνός.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου