Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ; ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (BINTEO)

ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

Οι μεγάλοι οικονομολόγοι Σαμαράς-Στουρνάρας προέβλεψαν ότι η οικονομία της Ελλάδο αρχίζει και παίρνει μπροστά και ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξει  θετική στροφή της ελληνικής οικονομίας, με το 2014 να σημειώνεται και ανάπτυξη!!!
Επειδή αυτά τα δύο άτομα είναι παπαγαλάκια των δανειστών και της λέσχης Bilderberg σας λέμε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα καούν τα πάντα σε αυτόν τον τόπο. Η Ελλάς δεν θα γυρίσει μόνο μερικές δεκαετίες πίσω. Θα επιστρέψει στον 19ο αιώνα! Σε εποχές καταστροφής.
Τα νοσοκομεία καταρρέουν, η Παιδεία αποφλοιώνεται, ακόμη και οι Εκκλησίες δεν έχουν να πληρώσουν το φως ή το τηλέφωνο με αποτέλεσμα και η κοινωκική της προσφορά προς τους αναξιοπαθούντες να καθίσταται εξαιρετικά δυσχερής! 
Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι η κρίση δεν αφορά μόνο στην οικονομική καταστροφή, Τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν τους επόμενους μήνες θα οδηγήσουν στην αποδόμηση του έθνους. Ο τόπος θα γνωρίσει καταστάσεις πρωτόγνωρες. Η Ελλάς ακόμη και υπό τον Οθωμανικό ζυγό διατηρούσε εθνική συνείδηση και πατριωτικό φρόνημα. 
Με όσα διαπράττουν οι πολιτικοί εγκληματίες, ντόπιοι και ξένοι, καταφέρνουν να εξαφανίσουν την εθνική συνείδηση του Έλληνα!
Δείτε ένα βίντεο με τον Κεφαλογιάννη το 1994 που προέβλεπε ότι η Ελλάδα θα γύριζε πίσω στα 1897. 100 χρόνια πίσω! Και αυτός ο άνθρωπος είναι από αυτούς που έμπηξαν το μαχαίρι στο στήθος της Ελλάδος για να γυρίσει πίσω 100 χρόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου