Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ- ΠΑΠΑΓΟΥ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χτίζουμε σχέσεις αλληλεγγύης

Την Κυριακή 17-2-2013, η πολιτιστική μας ομάδα διοργάνωσε στα γραφεία μας μια βραδιά με μουσική και συλλογική κουζίνα. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για όλους τους συμπολίτες μας. Όσοι ήρθαν γεύθηκαν τα ωραία σπιτικά εδέσματα που προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι μας και απόλαυσαν ωραία μουσική και τραγούδια, που έπαιξε φιλικά μουσικό συγκρότημα από μαθητές/τριες και καθηγητές σχολείου της Πετρούπολης, κάνοντας πράξη τη διαδημοτική αλληλεγγύη….

Κόψαμε επίσης την πίτα για τη νέα χρονιά και ακολούθησε λαχειοφόρος κλήρωση. Αρκετοί φίλες και φίλοι κέρδισαν όμορφα δώρα που μας είχαν προσφέρει καταστηματάρχες του Χολαργού. Γι’ αυτήν την ευγενική χορηγία τους ευχαριστούμε θερμά.
Η βραδιά είχε μεγάλη επιτυχία, γεγονός που οφείλεται αφενός στο κέφι της μουσικής ομάδας από την Πετρούπολη, αφετέρου στη δουλειά της πολιτιστικής ομάδας και των μελών μας και στην παρουσία πολλών φίλων και συμπολιτών μας. Κύριο μέλημά μας είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των συμπολιτών μας, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, και η ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία. Οφείλουμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και μας κάνουν να συμπαραστεκόμαστε στους φίλους και φίλες της διπλανής μας πόρτας…
                                                        Χολαργός, 26/02/2013
  Η Συντονιστική Επιτροπή
  του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ
      Χολαργού-Παπάγου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου