Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

"ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ"

Το σχόλιο-ανάρτηση δική μας για την συγκεκριμένη δενδροφύτευση μπορείτε να την διαβάσετε το βραδάκι. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον! 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόλυτα επιτυχημένη η δενδροφύτευση  

που διοργάνωσε ο Δήμος μας στον Υμηττό


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στον Υμηττό, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ε.ε. Η συμμετοχή των κατοίκων και των οργανωμένων ομάδων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 1.000 άτομα συμμετείχαν στη δενδροφύτευση και μέσα σε τρείς ώρες φυτεύτηκαν πάνω από 1.600 δένδρα και φυτά. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία των μικρών παιδιών που μαζί με τους γονείς τους φύτευσαν δένδρα, τα οποία θα βλέπουν να μεγαλώνουν μαζί με εκείνα.
Μεγάλη όμως ήταν και η παρουσία των οργανωμένων ομάδων που συμμετείχαν με πολλά μέλη τους, όπως οι Εθελοντικές Υπηρεσίες Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού και Ηλιούπολης, οι Οδηγοί, Πρόσκοποι και Ναυτοπρόσκοποι και οι μαθητές Παπάγου και Χολαργού με τους καθηγητές τους και η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Α’ Βοήθειες).  Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην παρουσία πολυπληθούς αντιπροσωπείας του 951ου  Τάγματος Στρατονομίας και της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων.
Σύσσωμη παρούσα ήταν η Δημοτική Αρχή, ενώ πολύτιμη ήταν και η συμβολή του  εργατικού προσωπικού του Δήμου. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο Σκαϊ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την σημαντική ενέργεια για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που επιδεικνύουν για το περιβάλλον.  










Ο Δήμαρχος



Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου