Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΘΡΟΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


stournaras-3
Οι τοποτηρητές της τρόικας, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Στουρνάρας πήραν την εντολή: "Διώξτε άμεσα 12.000 υπαλλήλους από το Δημόσιο"!
Η ...μουσίτσα Στουρνάρας, ήδη το πέρασε στα μουλωχτά χθες στην εμφάνισή του στο Mega: "Οι απολύσεις στο Δημόσιο παραμένουν ανοιχτό θέμα για την τρόικα"!
Τι θα πει ανοιχτό θέμα; Το φέρνει απ' έξω απ'έω η...μουσίτσα προκειμένου να αποφύγει τους μεγάλους κραδασμούς από τις αντιδράσεις των δημοσίων υπαλλήλων. Η ...μουσίτσα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να κάνει απολύσεις!!!
Τι λέτε ρε δωσίλογοι; Υπογράφετε κι δεν ξέρετε που την βάζετε την...υπογραφή σας; Πείτε μια φορά την ελήθεια: ότι εγκληματείτε σε βάρος του λαού! Ότι είστε ...χασάπηδες, δήμιοι του κοσμάκη.
Αλλά θα το'βρουν από τους δημοσίους υπαλλήλους, τώρα που θα είναι υποχρεωμένοι να αρχίσουν τις ομαδικές "εκτελέσεις" των δημοσίων υπαλλήλων ώστε να φτάσουν το στόχο της τρόικας που είναι 25.000 απολύσεις έως το τέλος του 2013! Τότε που θα γίνει της...Πόπης! Η ανεργία θα έχει εκτοξευτεί στο 35% ενώ ο Στουρνάρας (ο στούρνος) έχει προβλέψει ανάπτυξη από το δεύτερο μισό του 2013! Η πλήρης ανάπτυξη της καταστροφής του τόπου θα είναι το τέλος του 2013!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου