Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΤΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ" ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ



larisa-foitites


Ένα τραγικό συμβάν συνέβη σήμερα σε μονοκατοικία στη συνοικία της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, όπου βρίσκονταν πέντε νεαροί φοιτητές.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η έδρα της οποίας βρίσκεται κοντά στο συμβάν, οι φοιτητές άναψαν κάποιο αυτοσχέδιο θερμαντικό μέσο για να ζεσταθούν και από τις αναθυμιάσεις έχασαν τη ζωή τους δύο νεαροί, ενώ οι άλλοι τρεις φοιτητές έχουν μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Πιθανότατα και οι τρεις νέοι να είχαν την ίδια τραγική κατάληξη με τους δύο άτυχους φίλους τους, αν δεν είχε ανησυχήσει μια φίλη των φοιτητών, η οποία με τη βοήθεια της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν αναίσθητους τους πέντε νέους ανθρώπους!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νέοι ήταν σπουδαστές του ΤΕΙ και οι δύο από αυτούς (ο ένας από την Χαλκίδα) νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονταν σε επίσκεψη.
Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφθασε στη μονοκατοικία λίγο μετά τις 18:00 σήμερα το απόγευμα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος κάνει η Αστυνομία, η οποία θα κάνει σχετική ανακοίνωση.
Πηγή: thessalianews
***Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους φοιτητές είχαν έρθει από Χαλκίδα "χτυπημένοι" από τα νέα μέτρα περί μεταφοράς της σχολής τους από την Χαλκίδα στη Λαμία. Τα ΜΜΕ υποβαθμίζουν την είδηση έχοντας πάρει 'σύρμα" να ρίξουν χαμηλά το θέμα. Η τραγωδία όμως είναι ανείπωτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου