Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΤΟ JUMBO ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ


jumbo0

Συνεχίζονται τα αίσχη του Jumbo! Εμείς θα τα στηλιτεύουμε. Τη διαφήμιση με την τούρκικη χλιδή και τον Βελζεβούλ την απέσυρε.
Καιρός να αποσύρρει και αυτές τις απράδεκτες παιδικές στολές που θέλουν τις κόρες μας να ντύνονται πονίδια, καλόγριες πρόστυχες και αίσχη, αστυνομικίνες για όργια και ό, τι χειρότερο μπορεί να βάλει ο νούς. Ιδού και τα σχχόλια του ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που αποκάλυψε το γεγονός: 
Γιορτάζουν σήμερα, λέει, την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»: Ασχέτως κατά πόσο αυτή η «γιορτή» ουσιαστικά ΥΠΟΤΙΜΑ ή όχι το γυναικείο φύλο, οι διάφοροι και διάφορες «ιστρούχτορες» των γυναικείων δικαιωμάτων που μας τα ζαλίζουν από το πρωί με...βαθυστόχαστες αναλύσεις, δεν μας είπαν τίποτα για τις αισχρές «αποκριάτικες στολές» που πωλούνται πλέον παντού, γδύνοντας για τα καλά (!!!) όχι μόνο ενήλικες, αλλά ΚΑΙ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!
jumbo11
jumbo5
jumbo4
Συνεργάτης του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στα JUMBO κι έφριξε μ' αυτά που είδε!!! Εκτός από αυτές που ήδη παρουσιάσαμε, υπάρχουν κι άλλες πολλές «sexy στολές» που περιμένουν κάποια μάνα (!!!) να αγοράσει για τον εαυτό της ή - αλλοίμονο! - για το κοριτσάκι της!!!
jumbo3

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου