Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΩ"!

Ο κ. Νικολάου τηλεφώνησε οργισμένος στον εκδότη του 'ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" Μάκη Βραχιολίδη και ζήτησε να ανακαλέσει την παρακάτω ανάρτηση γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί δικαστικά(!) :ΡΕΛΑΝΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! "ΒΓΑΙΝΕΙ" ΑΥΡΙΟ ΜΕ 20.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!
Τι έλεγε λοιπόν η ανάρτηση που  εξόργισε τον κ. Νικολάου; Ότι "Με τη γνωστή, παλιά συνταγή βγαίνει στην πιάτσα αύριο ο Νικολάου, για να δηλώσει την παρουσία του και την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επικοινωνιακή επίθεση του Νικολάου μπαίνουν μπροστά ο πρώην Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας του, Άγγελος Αναγνωστόπουλος"
Τον υβρίσαμε, του θίξαμε την τιμή και υπόληψη; Τι απ'όλα κάναμε; Είπαμε ότι βγαίνει επικονωνιακά σε Χολαργό-Παπάγου για να κάνει αισθητή την παρουσία, από τώρα για τις επόμενες εκλογές! Τον δυσφημίσαμε; Όχι, ίσα-ίσα που διαφήμιση τού κάναμε. 
Είπε λοιπόν σήμερα, εκτός από τις απειλές του,  ότι εφημερίδα θα βγάλει ο πρώην Αντιδήμαρχός του Άγγελος Αναγνωστόπουλος αλλά όχι ο ίδιος! 
Εντάξει, οι πληροφορίες μας επαληθεύονται εν μέρει. Πού είναι το πρόβλημα; Είναι σαν να λέμε: "Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι ο Νικολάου στις επόμενες εκλογές θα χάσει" , ο Νικολάου όμως επειδή κερδίζει τις εκλογές μας μηνύει γιατί οι πληροφορίες μας δεν επαληθεύτηκαν! Θα τρελαθούμε τελείως!

Εσύ κ. Νικολάου είχες πει στον Βραχιολίδη ότι θα επανεκδόσεις την εφημερίδα σου "Ενεργοί Δημότες" και ότι θα σαρώσεις Χολαργό-Παπάγου με 20.000 φύλλα! 
Κι ενώ τον εαυτό σου τον δικαιολογείς, τον Βραχιολίδη που έγραψε ότι επανεκδίδεις την εφημερίδα σου, θα τον στείλεις στο δικαστήριο αν δεν ανακαλέσει!!! Λες και σε βρίζει. 
Κύριε Νικολάου, μήπως οι μηνύσεις σου έχουν γίνει τέτοια συνήθεια που όταν διαβάζεις ένα άρθρο βλέπεις μπροστά σου υποψήφιους για το εδώλιο του κατηγορυμένου; 
Κύριε Νικολάου θα σκεφτούμε κι εμείς εάν δημοσιεύσουμε το παραμικρό για σένα. Άκου εκεί,  να απειλούμαστε με το παραμικρό με μήνυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου