Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΧ! ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

Κατηγορητήριο της κακιάς ώρας από τον Εισαγγελέα (ο οποίος όμως πληρώνεται κανονικά από τον φορολογούμενο Έλληνα) έσυρε στο εδώλιο του κατηγορουμένου 35 άτομα για την υπόθεση της ΑΔΕΧ (Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Χολαργού). Την μήνυση είχε κάνει ο Πάνος Δεμερτζής, πρώην επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης στη δημοτική Αρχή Χολαργού, παράταξης αλλά ο εισαγγελέας τα έκανε μαντάρα. 
Στο εδώλιο όπως είπαμε κάθισαν 35 κατηγορούμενοι με πρώτο και καλύτερο τον πρώην Δήμαρχο Δ. Νικολάου. Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων προσέβαλαν το κατηγορητήριο, λέγοντας ότι ήταν αστήρικτο, ατεκμηρίωτο, με ελλειπή στοιχεία, χωρίς να περιλαμβάνει την περίπτωση δόλου! 
Άλλ' αντί άλλων δηλαδή. Το δικαστήριο διέκοψε για να συνεδριάσει και τελικά αποφάσισε να στείλει την υπόθεση σε νέο εισαγγελέα από την αρχή!!!  Φτου κι απ' την αρχή λοιπόν ελέω εισαγγελέα. Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση της ΑΔΕΧ πάει για παραγραφή. 
Η πληροφορία ότι ζητήθηκε να έρθει με τον κηδεμόνα του ο εισαγγελεας που συνέταξε το κατηγορητήριο, είναι ανακριβής. 
Αυτό που είναι βέβαιον  είναι ότι ο εισαγγελικός λειουργός όχι μόνο θα συνεχίσει να αμείβεται κανονικά αλλά θα προαχθεί και σε εφέτη. Μπορεί και Πρόεδρο Εφετών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου