Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ή ΤΩΡΑ "Η ΠΟΤΕ!!! ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ...ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ




Δεν πάει άλλο αυτή η αλητεία. Έχουμε να κάνουμε με κοινά καθάρματα στους οποίους, οι ντόπιοι δωσίλογοι  έχουν δώσει τον χαρακτηρισμό "εταίροι" και επιμένουν να είμαστε αξιόπιστοι σε αυτά τα παλιόμουτρα. Αφήστε τους ρε 10 λεπτά ελεύθερους να περπατήσουν στο κέντρο της Αθήνας και αν δεν τους γδάρουν ζωντανούς αμέσως, να μου τρυπήσετε την μύτη. Σε αυτούς θέλετε να είστε αξιόπιστοι; Πόσο δείχνετε ότι είστε προδότες και πάνω από τον λαό βάζετε τους τοκογλύφους που θέλουν να τού ρουφήξουν κι άλλο αίμα!
Δεν σας φτάνουν ρε κοντά 4.000 αυτοκτονίες; 
 
"Τσαρλατάνους και κομπογιανίτες" τους χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, πρόκειται όμως για κάτι χειρότερο. Είναι γκάγκστερς που πρέπει να οδηγηθούν στο Διεθνές Δικαστήριο για την γενοκτονία που προκαλούν στον λαό της Ελλάδος. Αυτό που ζει η Πατρίδα μας είναι πρωτοφανές για την Ευρώπη. Μια Ευρώπη των -υποτίθεται- ισότιμων μελών της, σφαγιάζει έναν λαό-εταίρο εν ονόματι του ευρώ! Του εθνικού μας νομίσματος όπως επιμένουν να το χαρακτηρίζουν οι πολιτικοί ολετήρες
"Ο λαός ματώνει αλλά είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο ευρώ" λέει συνεχώς ο Σαμαράς και από τα λεγόμενά του και μόνο μπορείτε να καταλάβετε ότι θα δώσει και άλλο αίμα στους τροϊκανούς.  
Τι ζητάνε τα παλιόμουτρα; Απολύσεις εδώ και τώρα και μάλιστα με ονοματεπώνυμο. Θέλουν ονομαστικό κατάλογο των προς καρατόμηση εργαζομένων. Όπως έκαναν οι γκεσταπίτες που με ονομαστική κατάσταση οδηγούσαν στους φούρνους του Νταχάου και του Άουσβιτς τους μελλοθάνατους!

Έλληνες Πατριώτες
Ελλάδα δεν είναι ούτε οι Παπανδρέου- Πακωνσταντίνου-Βενιζέλος, δεν είναι Ελλάδα οι Παπαδήμος και Στουρνάρας, δεν είναι Ελλάδα ο Σαμαράς και όλοι οι δωσίλογοι-οσφυοκάμπτες των δανειστών και των Τραπεζών.
Η Ελλάδα απαρτίζεται από Πατριώτες, από  ψυχωμένους που αγαπούν τον τόπο και την Ιστορία τους και είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για τα ιερά χώματα των προγόνων τους και την οικογένειά τους. 
Οι εχθροί βρήκανε πρόθυμους δωσίλογους ή απάτριδες να καταλάβουν τη χώρα μας και να εξοντώσουν τον λαό
Μην τους αφήσουμε συνέλληνες. 
Ή τώρα ή ποτέ. Τώρα είναι η ευκαιρία να διώξουμε τα σκυλιά της τρόϊκας. Να μην τολμήσουν να διώξουν κανέναν δημόσιο υπάλληλο. Να υπάρξει εξέγερση του λαού.
Οι Έλληνες μπορούν να σταθούν στα πόδια τους ξανά χωρίς τα αεριτζίδικα δανεικά τους. Να ξαναχτίσουμε την Πατρίδα μας, διότι αν  αφήσουμε τους εχθρούς να διαφεντεύουν κι άλλο τις ζωές μας θα συνεχίσουν να ματώνουν και να σκοτώνουν τον λαό. Θα συνεχίσουν να σκοτώνουν τα παιδιά μας και το μέλλον τους. 
Θα τους αφήσουμε; Οφείλουμε στα παιδιά μας να αγωνιστούμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους, όπως έκαναν και οι πρόγονοί μας!
ΕΞΕΡΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!  
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου