Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής Τρωάδος 3

Τηλ. 2106011345, 2106391703

Fax. 21 0-6540465

E-mail:





Αγία Παρασκευή 29/05/13

  Αναρωτιέμαι αν η σιωπή, δηλαδή η άρνηση απάντησης, σε ανώνυμα κι επομένως αναξιόπιστα και υβριστικά δημοσιεύματα είναι η καλύτερη επιλογή!
    Στην περίπτωση της δημοσίευσης της επιστολής 24/05/13 στον "Παρατηρητή" «Ένας πατέρας που ανησυχεί» είναι ολοφάνερο ότι τα κίνητρα της δημοσίευσης αυτής είναι η πολιτική επίθεση και αμφισβήτηση της θετικής-συλλογικής προσπάθειας του Νομικού Προσώπου.
Κι ασφαλώς το έργο «Συντήρηση- Βελτίωση της λειτουργικότητας του Β/Ν Σταθμού Βορρά 7» έγινε με Ανοικτό Διαγωνισμό, με Αποφάσεις Δ.Σ και επιτροπή εκλεκτών μηχανικών του Δήμου, η οποία επέβλεπε συνεχώς το έργο.

Σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς, επενδύονται χρήματα με σύνεση & προγραμματισμό, με τελικούς αποδέκτες -ωφελούμενους- τα παιδιά της πόλης μας!

Η ευθύνη και η ευαισθησία των υπηρετούντων αυτό το Ν.Π. είναι δεδομένη. Την απολαμβάνουν τα παιδιά μας καθημερινά!

Και βέβαια ο Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς, οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι & οι Προϊστ/νες των Σταθμών μας έχουν επίγνωση της σοβαρότητας όσων προβλημάτων προκύπτουν στην καθημερινή μας λειτουργία και είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση καθώς και να εγγυηθούν την ασφάλεια των παιδιών μας.



   

Για το Ν.Π. ΠΑΙΣΔΑΠ

Η Πρόεδρος Έφη Καψοκεφάλου


ΣΧΟΛΙΟ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»: Κυρία Καψοκέφαλου, ελπίζουμε η φράση σας «τα κίνητρα της δημοσίευσης αυτής είναι η πολιτική επίθεση και αμφισβήτηση της θετικής-συλλογικής προσπάθειας του Νομικού Προσώπου», να μην αφορά εμάς αλλά αυτόν που μας έστειλε την επιστολή. Εάν ωστόσο η κ. Καψοκέφαλου βρίσκει …ολοφάνερα κίνητρα από την πλευρά της εφημερίδας μας, που θέλουν να αμφισβητήσουν την προσπάθεια του Νομικού προσώπου, πρέπει να μας εξηγήσει πού τα βλέπει και ποια είναι αυτά! Η δημοσίευση της επιστολής είχε ολοφάνερο κίνητρο να δημοσιοποιήσει την αγωνία αναγνώστη- πατέρα, ο οποίος μας συστήθηκε ως Πέτρος Αποστολάκης. Επομένως οι χαρακτηρισμοί «ανώνυμα κι επομένως αναξιόπιστα και υβριστικά δημοσιεύματα», δεν ισχύει. Εμείς ως εφημερίδα εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας και οφείλαμε να σας θέσουμε υπόψιν την επιστολή, όπως το ίδιο κάνουμε τώρα που δημοσιεύουμε την απάντησή σας κ. Καψοκέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου