Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

repousi
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΗ
Σάλος έχει δημιουργηθεί με έγγραφο το οποίο περιέχει επίμαχο κείμενο, στο οποίο η Μαρία Ρεπούση εμφανίζεται να ζητά από την αξιωματική αντιπολίτευση να αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!
Η τουρκολάγνα βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!
 Κάποια ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι η επιστολή είναι αμφίβολο αν απηχεί τις επίσημες θέσεις της ΔΗΜΑΡ. Το έγγραφο όμως που δημοσιεύει η real.gr, την εκθέτει.
repousi-antiratsistiko
Σημειώνεται όχι μέχρι στιγμής η ΔΗΜΑΡ δεν έχει καταδικάσει επισήμως την άρνηση της κ. Ρεπούση να αποδεχθεί την γενοκτονία των Ποντίων και των Μικρασιατών, καίτοι αυτές υπενθυμίζεται ότι έχουν αναγνωριστεί και από την Ελληνική βουλή. Απο την πλευρά της τέλος η κα Ρεπούση, με δημοσίευσή της στο twitter διέψευσε ότι η επιστολή απευθυνόταν μόνον προς το ΣΥΡΙΖΑ (όπως έγραψε νωρίτερα το Real.gr που αποκάλυψε το θέμα), χωρίς όμως να διαψεύσει και το περιεχόμενό της.
Μετά από όλα αυτά, αυτό το πολιτικό υποκείμενο είναι μέλος της Ελληνικής Βουλής και την κρατάνε στην Επικράτεια. Αλλά δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Στην Τουρκία(την πολιτική της οποίας υπηρετεί η κυρία)με πρωθυπουργό το αφεντικό της, τον Ερντογάν, εαν διέπραττε όλα όσα κάνει στην Ελλάδα, εις βάρος του Τουρκικού Έθνους, πόσο καιρό εκτός φυλακής θα έμενε;
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου