Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ!



ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ,  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»!
Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής  κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, επικονώνησε μαζί μας αναφορικά με τις πληροφορίες για κατάργηση του Δασαρχείου Υμηττού. Με τις δηλώσεις του προς την εφημερίδα μας, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα λέμε περί ειλημμένων αποφάσεων της τρόικας:
«Εμείς ως Περιφέρεια δεν αποφασίζουμε, είμαστε σε δευτερογενές επίπεδο. Οι αποφάσεις ανήκουν στην πολιτική ηγεσία. Αναφορικά με το Δασαρχείο Υμηττού, πράγματι αποφασίστηκε να λειτουργήσει αλλά με την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει, είναι αδύνατον να λειτουργήσει. Κανείς δεν αποφάσισε να του βάλει λουκέτο, η αλήθεια όμως είναι ότι με το ανεπαρκές προσωπικό, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το νέο Δασαρχείο».
Αναφορικά με το εάν η τρόικα ζητεί να περικοπεί και το υπάρχον προσωπικό από το Δασαρχείο Πεντέλης στα πλαίσια των απολύσεων υπαλλήλων, ο κ. Καλογερόπουλος είπε ότι δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση, υπογραμμίζοντας ότι με τους εκπροσώπους της τρόικας με τους οποίους συνεργάζεται, δεν είναι Γερμανοί αλλά από άλλα ευρωπαϊκά κράτη τα οποία έχουν παρόμοιες με τη χώρα μας δομές και μπορούν να συνεννοηθούν καλύτερα μαζί τους. Ωστόσο, ο Περιφερειάρχης δεν μπόρεσε να αποκλείσει κατηγορηματικά ακόμη και αυτό, το προς το παρόν απίθανο ενδεχόμενο απόλυσης υπαλλήλων.
Μα, με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας στα τελευταία τρία χρόνια, όλα είναι πιθανά αγαπητέ κ. Καλογερόπουλε. Ακόμη να καταργήσουν και το Δασαρχείο Πεντέλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου