Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! ΚΑΝΤΕ "ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ"

Η μόνη λύση για να πέσει η κυβέρνηση των καταστροφέων και των δωσιλόγων είναι η "λευκή απεργία". Να πάνε όλοι οι εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας τους και να αφήσουν κάτω τα στυλό κα τα σύνεργα της δουλειάς τους. Οι εργαζόμενοι στ' απορριμματοφόρα να πιάσουν το τιμόνι αλλά να έχουν ακινητοποιημένα τα οχήματα. Οι εργαζόμενοι των τεχνικών υπηρεσιών, το ίδιο. Το ίδιο να κάνουν και οι υπάλληλοι στα ΚΕΠ ή στα Ληξιαρχεία. Σε πλήρη ακινησία τα πάντα! Οι υπάλληλοι στις ΔΟΥ να συμπαρασταθούν στους δημοτικούς υπαλλήλους κατά τον ίδιο τρόπο. Οι υπάλληλοι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίε, επίσης να κάνουν το ίδιο. 
Μόνον έτσι θα πέσει η κυβέρνηση των υποδούλων της Μέρκελ και των υπηρετών των τοκογλύφων. 
Ο λαός μπορεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Ο λαός μόνο μπορεί να σώσει την Πατρίδα. Όλοι οι πολιτικοί μας ταγοί είναι υπηρέτες των μασονικών ή σιωνιστικών στοών, ή των λεσχών Bilderberg. Όλοι αυτοί νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους αλλά όχι για τον λαό. Είναι έτοιμοι να "αποκεφαλίσουν" χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και να εκτοξεύσουν την ανεργία στο 40%! Δεν τους ενδιαφέρει γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ρίξτε την Κυβέρνηση των δωσιλόγων! Να έχουμε πίστη στα ιδανικά των προγόνων μας, στο Θεό, να είμαστε μονιασμένοι και αυτή η μούργα που μας κυβερνά θα εξαφανιστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου