Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ!

Την παραίτησή του ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με τη δράση της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας του. Συγχρόνως ανακοίνωσε τη διενέργεια εκλογών.
Όπως αναφέρει το "Tipota3", μιλώντας νωρίτερα ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε σχετική συνεδρίαση της Βουλής της χώρας του, αρνήθηκε ότι έχει προσωπικές ευθύνες για τα σφάλματα ή τις παραλείψεις της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας.
«Με κάθε καλή πρόθεση δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι έχω προσωπική ευθύνη», τόνισε ο Γιούνκερ, στο αποκορύφωμα μιας ομιλίας η οποία διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, απαντώντας σημείο προς σημείο σε όλες τις εις βάρος του αιτιάσεις που προέκυψαν από την έρευνα επιτροπής της Βουλής του Μεγάλου Δουκάτου, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο. 

Σχόλιο "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος αυτός άρχισε να μιλάει και να ...σκάει τα αρνητικά της πολιτικής Μέρκελ για την λιτότητα που επέβαλε και για την επιδρομή που έκανε σε βάρος της Κύπρου με την άλωση του τραπεζικού της συστήματος. Το Λουξεμβούργο έχει παρόμοιο τραπεζικό σύστημα με της Κύπρου και δικαίως φοβόταν ότι η Μέρκελ θα κάνει στο Λουξεμβούργο τα ίδια που έκανε και στην Κύπρο. Και βεβαίως η Γερμανία που επιβάλλει το νέο φασισμό στην Ευρώπη, θα κάνει ακριβώς τα ίδια και στο Λουξεμβούργο. "Καθάρισε" τον Γιούνκερ και ετοιμάζει την επίθεσή της στο μικρό κρατίδιο της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου