Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΦΡΙΚΗ! 13ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Βίντεο στο οποίο ισλαμιστές αντάρτες εκτελούν δύο παιδιά αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Η φρίκη των πράξεων αυτών των "ανθρώπων" ξεπερνά κάθε όριο.
Σε οποιονδήποτε πόλεμο φρικαλεότητες θα συμβούν. Η ωμότητα του να πυροβολείς εν ψυχρώ παιδιά με δεκάδες σφαίρες, ξεπερνά την νοσηρή φαντασια.
Τα βίντεο αυτά, δεν βρίσκονται επειδή κάποιοι "προβοκάτορες" τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο, για να θίξουν τους ισλαμιστές μαχητές της "ελευθερίας", αλλά τα ανεβάζουν οι ίδιοι με περηφάνεια, για να τα μοιραστούν με όλο τον κόσμο. Αδιαφορούν εάν θα μας προκαλέσουν εμετό, ίσα-ίσα που αυτό επιδιώκουν. Νιώθουν ότι όσο πιο βδελυροί γίνονται, τόσο πιο ευχάριστοι γίνονται στους ιμάμηδές τους, που τους έχουν υποσχεθεί τον Παράδεισο.
Τα παιδιά ήταν 13 χρονών και εκτελέστηκαν στο Χαλέπι, και εκτελέστηκαν δημοσίως. Το έγκλημά τους; Μόνο οι ψυχασθενείς που το έκαναν, γνωρίζουν. Πάντως ανήκαν στην οργάνωση “The Islamic State of Iraq and al-Sham” το οποίο είναι άλλο ένα "μαγαζάκι" της Αλ Κάιντα
Αυτό το έγκλημα μας αφήνει άφωνους. Το θέμα είναι στην Δύση δεν έχουν βαρεθεί να βλέπουν τέτοια εγκληματικά στοιχεία να περιφέρονται ελεύθερα, με δική τους χρηματοδότηση, και εφοδιασμό;
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" αρνείται να αναρτήσει το συγκεκριμένο βίντεο. Όποιος επιθυμεί να το δει στο defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου