Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 3 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!

Έγινε πριν από λίγο στο Σύνταγμα!

Ελεγκτές στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το τραίνο, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο στο ΜΕΤΡΟ. Τους είχαν βάλει στην άκρη και ανέμεναν περιπολικό για να συλλάβει τους... Έλληνες!!! "Συλλάβετε  και τους αλλοδαπούς", υπεδείκνυε ο κόσμος στους ελεγκτές! 
Ποια ήταν η απάντησή τους; "Έχουμε άνωθεν εντολή να  αφήνουμε ελεύθερους τους Πακιστανούς"! 
Και τελικά συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, τους οποίους προσήγαγαν, ενώ άφησαν ελεύθερους τους δυο Πακιστανούς!!! 
Έχουν, όπως είπαν, εντολή από την προϊσταμένη τους αρχή! Δηλαδή από το Υπουργείο Μεταφορών τούς εντέλουν να συλλαμβάνουν τους Έλληνες αλλά να αφήνουν ελεύθερους τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που δεν έχουν εισιτήριο; 
Διωγμός των Ελλήνων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από την Πολιτεία! Είσαι Έλληνας και δεν έχεις εκδώσει εισιτήριο; Συλλαμβάνεσαι και αν αντισταθείς μπορεί και να χάσεις τη ζωή σου, όπως ο 19χρονος. Είσαι Πακιστανός ή άλλος λαθρομετανάστης; Περνάς ελεύθερα!!!

5 σχόλια:

 1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ..ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕ..ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΟΥΣΤ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αίσχος. Και σε σένα που έγραψες αυτή την ατεκμηρίωτη αηδία που αποκαλείς άρθρο, και στους χώρους που το ανέκτηκαν και το δημοσίευσαν. Αίλλυνες σκοταδιστές στο μεγαλείο τους. ΟΥΣΤ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Αίλλυνες σκοταδιστές"
   Απλά τραγικός... Ποιος σου έμαθε γραμματική;

   Διαγραφή
 3. Καλά, το αστείο ξεκινάει από το "κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα". Τόσες φορές έχω πετύχει ελεγκτές στο μετρό, κάθε φορά από 3-4 άτομα σταματάνε. Τόσο υπερβολικοί να μην ήταν τα Πούτιν-όπαιδα, μπορεί και να είχαν οπαδούς κι εκτός του πλανήτη των Ελ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή