Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ο ΣΩΡΡΑΣ «ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ» ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ!



ΖΗΤΕΙ 4.000.000 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: «ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ»

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «ΨΕΥΤΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ»

·        

ΣΩΡΡΑΣ: «Ο ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Η μετοχή της Τράπεζα Ανατολής είναι της Εθνικής Τράπεζας. Όμως, την μετοχή της εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, που μετονομάστηκε σε ΕΚΤ. Και οι δύο ανήκουν στον Ρότσαϊλντ»
·       «Έχουν ρίξει καρκίνο στην Ελλάδα και με αυτό τον καρκίνο επιχειρούν να σκοτώσουν τη χώρα μας και της κάνουν χημειοθεραπείες που την σκοτώνουν ακόμα πιο πολύ»
·       «Εάν κορόιδεψα τον κόσμο, γιατί δεν με πήγανε φυλακή; Γιατί δεν στέλνουν το FBI να με συλλάβει; Όλοι αυτοί δεν έχουν βγάλει ούτε ένα έγγραφο με σφραγίδα εναντίον μου»
·       «Το δημοσίευμα του «Έθνους» είναι κατάπτυστο διότι επιχειρεί να διαλύσει τον κυβερνητικό μηχανισμό, παίρνοντας έναν γελοίο που λέει ό,τι θέλει»
·       «Αυτός όμως που κάνει τη δήθεν αποκάλυψη στο «Έθνος», είναι κάποιος Γιαλτουρίδης, μασόνος στην εβραϊκή λέσχη της Βοστώνης. Αυτός αντικατέστησε το FBI και την αξιολόγηση του Αμερικάνικου υπουργείου Οικονομικών, αντικατέστησε τις ελληνικές υπηρεσίες; Γιατί αφού είχε τέτοια στοιχεία δεν παρουσιάστηκε να τα καταθέσει στο δικαστήριο όταν ήμουν κατηγορούμενος;»
·       «Ο Μπόμπολας είναι ένα καρκίνωμα του ελληνικού κράτους, είναι το δεξί χέρι του Ρότσαϊλντ στην Ελλάδα. Τον Μπόμπολα τον έχω στείλει μαζί με τον Προβόπουλο στη δικαιοσύνη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και σε βάρος μου συκοφαντία»
·       «Ο πόλεμος που έχουμε δεν είναι με τα πολιτικά λείψανα στην Ελλάδα αλλά με το παγκόσμιο σύστημα που θέλει να κάνει κακό στη χώρα μας και  τους Έλληνες. Όλοι αυτοί, είτε μασόνοι, είτε illuminati είναι, ή ακόμη ιεράρχες, υπηρεσίες, χώρες, είναι απέναντί μου και κοιτάζουν πώς να με σκίσουν»

Του Μάκη Βραχιολίδη




Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο Αρτέμης Σώρρας  «κατεβαίνει» με δημοψήφισμα στον λαό, ζητώντας τις υπογραφές μέχρι και τεσσάρων εκατομμυρίων Ελλήνων που θα πιέσουν την κυβέρνηση να αποδεχτεί τα 600 δις δολάρια για την απόσβεση του χρέους της Ελλάδος. Από την ώρα που το πολιτικό σύστημα έχει αδιαφορήσει για το τεράστιο ποσό που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο επενδυτής (πολιτικό σύστημα που ο Α. Σώρρας έχει μηνύσει για εσχάτη προδοσία), μοναδική ελπίδα σωτηρίας είναι οι ίδιοι ο Έλληνες. «Όλοι οι συνέλληνες ας δείξουμε πόσο αγαπάμε την Πατρίδα μας και θέλουμε να τη σώσουμε», λέει με νόημα ο επενδυτής, τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο «θα συντριβεί το σαθρό πολιτικό σύστημα».

Ο Α. Σώρρας επίσης, απαντά με οργή σε πρόσφατο δημοσίευμα του «Έθνους» και στα όσα αποκάλυψε στη συγκεκριμένη εφημερίδα ο οικονομικός αναλυτής Γιώργος Γιαλτουρίδης που χαρακτήρισε απάτη τα 600 δις δολάρια του επενδυτή.    
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» παρουσιάζει νέα στοιχεία και επαναλαμβάνει ότι κοροϊδεύετε τον ελληνικό με τα 600 δις τα οποία δεν υπάρχουν.

Σώρρας: Τα ίδια περίπου επανέλαβαν και παλαιότερα. Δεν είδα όμως καμία αρχή να έρθει να με συλλάβει. Ξεχάσανε ότι στις 28 Ιουνίου έγινε δίκη στην οποία ήμουν κατηγορούμενος; Κυβερνητικός άνδρας με πήγε στο δικαστήριο, ο οποίος είναι και υπουργός Υγείας, δεν με πήγε ο οποιοσδήποτε. Και αθωώθηκα. Γιατί λοιπόν, εάν κορόιδεψα τον κόσμο, δεν με πήγανε στη φυλακή; Μου έκαναν μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για προσπάθεια κατάλυσης πολιτεύματος. Βαριές κατηγορίες. Επαναλαμβάνω: αφού ο Σώρρας εξαπατά τον κόσμο,  γιατί δεν με έστειλαν στη φυλακή; Στο δικαστήριο εκείνο όμως, δεν τόλμησε να έρθει ούτε καν ο ίδιος ο μηνυτής μου, ο  Άδωνις Γεωργιάδης.

Απ’ όσο γνωρίζω και άλλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δεν ήρθαν στη δίκη.

Σώρρας: Καλέσαμε επίσης τον κ. Στουρνάρα τον κ. Προβόπουλο της Τράπεζας της Ελλάδος, την υπηρεσία εξωτερικού χρέους και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Κανείς δεν ήρθε, γιατί ο Άρειος Πάγος απεφάνθη ότι δεν επιβαλλόταν να καταθέσουν στη δίκη! Αν έρχονταν όμως, θα είχε διαλυθεί το πολιτικό σύστημα και θα είχε λήξει υπέρ της χώρας η υπόθεση των 600 δις. Στο δικαστήριο λοιπόν τους έδειξα όλα τα ντοκουμέντα για τα 600 δις. Εάν είχαν την παραμικρή ένδειξη ότι τους εξαπατούσα θα έπρεπε να διατάξουν αμέσως την σύλληψή μου. Γιατί δεν το έκαναν λοιπόν;

Το δημοσίευμα του «Έθνους» αναφέρει ότι αυτά που διαθέτετε είναι πλαστά χρεόγραφα ενός ψευτοδικηγόρου του Stephen Louis Wozny.

Σώρρας: To «Έθνος» είναι ο Μπόμπολας, τον οποίο για παλαιότερο δημοσίευμά του έχω μηνύσει, μαζί με τον κ. Προβόπουλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτός όμως που κάνει τη δήθεν αποκάλυψη στο τελευταίο δημοσίευμα του «Έθνους», είναι κάποιος Γιαλτουρίδης, ένας μασόνος στην εβραϊκή λέσχη της Βοστώνης, στην Αμερική. Δεν είναι οικονομολόγος αλλά ένας άσχετος που προσπαθεί να αντικαταστήσει το FBI και την αξιολόγηση του Αμερικάνικου υπουργείου Οικονομικών! Θέλει να αντικαταστήσει και τις ελληνικές υπηρεσίες; Το δημοσίευμα του «Έθνους» είναι κατάπτυστο διότι επιχειρεί να διαλύσει όλο τον κυβερνητικό μηχανισμό, παίρνοντας έναν γελοίο που λέει ό,τι θέλει. Μπορώ να ξανακάνω μήνυση στον Γιαλτουρίδη από τον οποίο ήδη έχω ζητήσει 10 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο υπάρχει η λέσχη από πίσω, που λέει «ό,τι κοστίσετε για τον Σώρρα το πληρώνουμε εμείς».

Η λέσχη της μασονίας το λέει αυτό;

Σώρρας: Η εβραϊκή συναγωγή από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Βοστώνη και το Μαϊάμι. Επίσημα.

 Ο κ. Γιαλτουρίδης σάς προκαλεί και μέσω του διαδικτύου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από εμφάνισή σας στο «Κανάλι 9», στην οποία όπως υποστηρίζει, το ντοκουμέντο που επιδεικνύετε στην κάμερα είναι από το ψευτοέγγραφο όπου μάταια κατέθεσε ο Wozny


Σώρρας: Όταν έχει τέτοια στοιχεία, δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να με καλέσει; Δεν θα υπάρξει όμως, διότι αν κάθε… τζούφιος βγάζει στον αέρα οτιδήποτε, θα πρέπει να τρέχει ο εισαγγελέας πίσω από τις κοτσάνες του; Σας το ξαναλέω: ο Γιαλτουρίδης βρίσκεται σε αποστολή από τη συναγωγή της Νέας Υόρκης. Ο άνθρωπος, το έχει δηλώσει μόνος του ότι είναι μασόνος. Αυτός, μαζί με μια κλίκα, τον Οκτώβρη του 2012 δηλώνανε ότι η Ελλάδα πρέπει να μπει στο δολάριο! Ο Γιαλτουρίδης και μια μεγάλη κάστα, ήταν αυτοί που είχαν φτιάξει την ΜΚΟ στην Κύπρο όπου μιλάγανε για τη Βόρεια Κύπρο. Καταλαβαίνετε για τι οργανωμένο «έγκλημα» μιλάμε; Και αυτό παιχνίδι παίζει ο κ. Μπόμπολας. Ο Μπόμπολας είναι ένας μύκητας, ένα καρκίνωμα του ελληνικού κράτους, είναι το δεξί χέρι του Ρότσαϊλντ στην Ελλάδα. Σας λέω λοιπόν ότι  η εταιρεία Ελντοράντο, ας είναι καναδικών συμφερόντων, είναι εταιρεία του Ρότσαϊλντ. Ο Μπόμπολας είναι ο εργολάβος της Ελντοράντο που έχει τα ορυχεία στις Σκουριές. Το ξέρετε αυτό;

Πάντως, το δημοσίευμα του «Έθνους» πέρασε το μήνυμα ότι ο Σώρρας είναι απατεωνίσκος και προφανώς κάποιους έπεισε. Άρα, η ζημιά σάς έγινε…

Σώρρας: Η ζημιά έγινε στο ελληνικό κράτος. Ο Μπόμπολας πείθει έστω το 2,5%, γιατί τόση είναι η εγκυρότητα των καναλιών. Γιατί αυτοί οι κύριοι δεν παρουσιάστηκαν να καταθέσουν τα στοιχεία τους στο δικαστήριο όπου ήμουν κατηγορούμενος; Εξαφανίστηκαν. Οι πάντες όμως, το ίδιο το δικαστήριο και ο Άρειος Πάγος είχαν όλα τα confirmation της Αμερικής. Γνωρίζουν όμως κι ένα ακόμη στοιχείο: ότι το 2010 δική μας ομάδα είχε καταθέσει ομόλογο 3 δις από το ίδιο UCC ομόλογο στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η Τράπεζα της Ελλάδος πιστοποίησε με πρωτόκολλο ότι το ομόλογο είναι αυθεντικό και γνήσιο. Πώς γίνεται ο κ. Προβόπουλος να βεβαιώνει πως είναι γνήσιο το ομόλογο που του καταθέσαμε το 2010 και το ίδιο ομόλογο με τα 600 δις το 2012 να λέει ότι δεν είναι καλό; Είναι τεράστιες και ανυπέρβλητες οι δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι αυτοί!

«ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ILLUMINATI. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ»
Ο στρατηγός ε.α. κ. Αϋφαντής σε συνέντευξη που έδωσε στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» είπε ότι ο Σώρρας έχει πράγματι καταθέσει τα 600 δις δολάρια υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τα πάρει γιατί αυτό έχει υπαγορευτεί από τους εχθρούς της δραχμής και τους παγκοσμιοποιητές.

Σώρρας: Ακριβώς. Γι’ αυτό ο πόλεμος που έχουμε δεν είναι με τα πολιτικά λείψανα στην Ελλάδα αλλά απέναντι στο παγκόσμιο σύστημα που θέλει να κάνει κακό στη χώρα μου και  στους Έλληνες. Οπότε όλοι αυτοί, είτε μασόνοι, είτε illuminati είναι, ή ακόμη ιεράρχες, υπηρεσίες, χώρες, είναι απέναντί μου και κοιτάζουν πώς να με σκίσουν! Αν είχαν όλοι αυτοί ένα κύριοι στοιχείο ή μια απόδειξη δεν θα τη χρησιμοποιούσανε;

Φοβάστε για τη ζωή σας, όταν μάλιστα έχετε όλους αυτούς απέναντί σας;

Σώρρας: Όχι βέβαια! Είναι σα να φοβάστε εσείς μην χάσετε ένα κύτταρό σας. Γιατί να φοβάστε, όταν έχετε τρισεκατομμύρια κύτταρα; Δεν είναι λοιπόν θέμα Σώρρα. Όλοι αυτοί θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ότι έχουν ρίξει έναν καρκίνο και με αυτό τον καρκίνο επιχειρούν να σκοτώσουν τη χώρα μας και της κάνουν χημειοθεραπείες που τη σκοτώνουν ακόμα πιο πολύ. Δίνουν φάρμακα στην Ελλάδα για να τη σκοτώσουν όχι για να την κάνουν καλά. Πρέπει να καταλάβετε λοιπόν ότι δεν έχει νόημα η ζωή του Αρτέμη. Γι’ αυτούς νόημα έχει να σκοτώσουν όλη την Ελλάδα και το έθνος μας. Βέβαια, υπάρχουν κανόνες και οι κανόνες είναι συμπαντικοί και όποιος ξεπεράσει τη γραμμή έχει και διαφορετική τιμωρία. Δηλαδή, αυτών δεν κινδυνεύει η ζωή; Είμαστε 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι και αυτά τα …ζώα δεν είναι πάνω από 500.000 ιθύνοντες. 

Ο κ. Αϋφαντής τη συνέντευξή τους είπε κάτι ακόμη, θεωρώ σημαντικό: ότι δηλαδή ο εβραιοσιωνισμός έχει σχεδιάσει τον τεμαχισμό της Ελλάδος και τον αφανισμό του έθνους.

Σώρρας:  Συμφωνούμε με τον στρατηγό. Όλοι εμείς και μαζί η εφημερίδα σας, δίνουμε έναν αγώνα. Ανεβαίνουμε την ανηφόρα κι αφού την ανέβουμε, θα νικήσουμε φτάνοντας στην κορυφή του λόφου. Όλοι οι εχθροί μας λένε συνέχεια ψέματα για να μας χτυπήσουν. Μέχρι και ένταλμα σύλληψης του Σώρρα από το FBI είπαν ότι υπήρχε. Αφού υπάρχει γιατί δεν το βγάζουν; Γιατί δεν στέλνουν το FBI να με συλλάβει; Όλοι αυτοί γιατί δεν έχουν βγάλει ένα έγγραφο με σφραγίδα;

«ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ»
Πέρασε ένας σχεδόν χρόνος από τότε που ανακοινώσατε την ύπαρξη των 600 δις δολαρίων για την απόσβεση του ελληνικού χρέους. Τι πετύχατε σε αυτό το διάστημα;

Σώρρας: Πετύχαμε πολλά πράγματα. Ο πόλεμός μας δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχουμε κλείσει συμφωνία με άλλες δυο χώρες. Στην Ελλάδα, ο κόσμος πρέπει να ωριμάσει, μια και όλο το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν ώριμος. Μην ξεχνάτε ότι στον αγώνα μας υπάρχει και η Τράπεζα της Ανατολής για την οποία γίνεται δικαστήριο τον επόμενο Σεπτέμβριο. Δικαστήριο, που δεν αφορά τα 670 δις της Τράπεζας τα οποία είναι πιστοποιημένα αλλά για τα υπόλοιπα. Τα 670 δις είναι από τα 85 εκατομμύρια χρυσά, κατατεθειμένα σε λογαριασμό πριν ξεκινήσει η εκκαθάριση της Τράπεζας. Πρέπει να σας πω ότι σε αυτό δικαστήριο, έχω δικαίωμα να ορίσω εγώ εκκαθαριστές. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!
Επίσης, από το 2004 υπάρχει νόμος που λέει ότι όποιος έχει χρέος πιστοποιημένο, μπορεί να το ομολογοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό της Τράπεζας της Ανατολής. Άλλωστε και τα δάνειά της η Ελλάδα τα έκανε ομόλογα και τα πούλησε στο εξωτερικό. Αφού λοιπόν η εφορία και το Υπουργείο Οικονομικών έχει πιστοποιήσει την αξία και μου έχει βγάλει και το φόρο και αφού η Βουλή διά του κ. Σαχινίδη απάντησε ότι «η μετοχή του Σώρρα κάνει 670 δις», μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό των 670 δις.  Το ομόλογο αυτό μπορεί να ασφαλιστεί στο εξωτερικό και ν’ αρχίσω να δίνω στον κάθε Έλληνα που χρωστάει…

Μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε το χρέος του κάθε Έλληνα;

Σώρρας: Βεβαίως. Θα του πω: πόσα χρωστάς συνέλληνα; 200.000 ευρώ; φέρε μου τη σύμβασή σου και κάνουμε συμβόλαιο μαζί σου.

Μα, αυτό δεν έκανε η κυβέρνηση με τα head funds;

Σώρρας: Έκανε όλα τα χρέη των πολιτών ομόλογα και τα πούλησε με 5 και 7%! Με τα ξένα funds το κάνουν, δεν το κάνουν όμως με μας γιατί θέλουν την Ελλάδα σκλαβωμένη. Το χρέος είναι λογιστικό. Εκχωρείς το φόρο στο Δημόσιο. Το Δημόσιο μόλις πάρει το χρέος το «καρφώνει» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κι έχει δικαίωμα να πάρει επί τόπου τα χρήματα. Εάν γίνει όμως μια τέτοια κίνηση, ενεργοποιείται το κεφάλαιο 2 τρις 775 δις και αύριο το πρωί θα πρέπει να είναι απαιτητό.
Από πού θα γίνει απαιτητό;

Σώρρας: Εδώ είναι η μεγάλη… τρύπα που έχει παγώσει όλη την Ευρώπη, τρία χρόνια τώρα. Η μετοχή είναι της Εθνικής Τράπεζας, που πήρε την Τράπεζα της Ανατολής. Όμως, την μετοχή την εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας και αυτό γιατί η μισή μετοχή είναι της Ελλάδος και η άλλη μισή της Γαλλίας. Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας όμως, σήμερα δεν υπάρχει γιατί έχει μετονομαστεί σε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.  Σημειώνω ότι η Ευρώπη δεν έφτιαξε Τράπεζα αλλά άλλαξε όνομα σε ΕΚΤ την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας. Άρα, δεν ενδιαφέρει εάν θα πληρώσει η Εθνική Τράπεζα, μια και… πληρώνει η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας ως εγγυητής, δηλαδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιοκτησίας του Ρότσαϊλντ! Μα, αφού η ΕΚΤ μας δανείζει λεφτά! Άρα ποιος μας χρωστάει; Προσέξτε: και η Εθνική Τράπεζα είναι ιδιοκτησία τους Ρότσαϊλντ. Καταλαβαίνετε για πιο δόλιο σύστημα μιλάμε;

Τα έχετε βάλει δηλαδή με τον Ρόστάϊλντ;

Σώρρας: Αφού αυτός με έχει κλέψει… Και στην Αμερική ακόμα, μου χρωστάει η Federal Reserve, που είναι πάλι του Ρότσαϊλντ!

Στείλτε ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό που βλέπει ότι χάνει το σπίτι του κι εσείς προσπαθείτε να τον πείσετε για τα 600 δις!

Σώρρας: Παίζουμε ένα σκάκι. Έχω κάνει τις κινήσεις μου και αυτή τη στιγμή περιμένω τον αντίπαλο να κάνει την δική του. Εάν δεν κάνει κίνηση δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τη δική μου.

Άρα, το σύστημα σας έχει μπλοκαρισμένο. Δεν κάνει καμία κίνηση, σας έχει εκεί να περιμένετε άσκοπα την ώρα που το σύστημα δουλεύει σε άλλα μέτωπα.

Σώρρας: Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο τη Τράπεζας της Ανατολής την οποία πρέπει να ομολογοποιήσω. Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει την Τράπεζα να πάρει το καινούργιο ομόλογο που θα βγάλω. Ο νόμος δηλαδή αφήνει στην ευχέρεια των Τραπεζών εάν θα πάρουν ή όχι ένα bank instrument.

Οπότε ποια λύση βλέπετε να έχετε κύριε Σώρρα;

Σώρρας: Ζήτησα από τον λαό να μαζέψει υπογραφές αποδοχής των 600 δις, που θα πιέσουν την κυβέρνηση. Τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο και θα διατεθεί προσπέκτους σε 3 εκατομμύρια αντίτυπα, το οποίο θα είναι ένα τεράστιο δημοψήφισμα για τον λαό. «Αγαπάμε την Ελλάδα, την θέλουμε να απεμπλακεί από το δημόσιο χρέος, ζητάμε τα 600 δις δολάρια».  Ο Έλληνας θα κληθεί με αυτό το ανοιχτό δημοψήφισμα να δείξει ότι αγαπά την Πατρίδα του. Να υπογράψει ότι αποδέχεται τα 600 δις δολάρια και όσα είναι να πάρουμε από την Τράπεζα της Ανατολής. Ξέρουμε όλοι καλά ότι αν μαζευτούν 3-4 εκατομμύρια υπογραφές, το πολιτικό σύστημα δεν θα υπάρχει!  

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ»
Ο επιχειρηματίας-οικονομικός αναλυτής Γ. Γιαλτουρίδης που βρίσκεται σε κόντρα με τον Σώρρα περνώντας στην αντεπίθεση, απαντά σε όσα του καταμαρτυρεί ο επενδυτής.

Για το αν ο Σώρρας του έχει κάνει αγωγή και του ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια:

Αγωγή δεν μου έχει κάνει κανένας.  Ένας δικηγόρος από την Αστόρια μου έστειλε ένα είδος εξώδικου όπως έστειλε και σε 5-6 άλλους (Cease & Desist Notice). Δηλαδή, να μην "δυσφημίζουμε" τους πελάτες του, Λαμπράκη και Σώρρα. Τρίχες κατσαρές.

Για το ότι  δεν είναι οικονομολόγος και ότι είναι μασόνος (κατ' ομολογία του), ότι είναι βαλτός από το εβραιοσιωνιστικό λόμπυ:

Δεν έχω καμιά σχέση με μασονία, σιωνιστές, ιλουμινάτι ή οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που λατρεύω: Τον Ελληνισμό. Δεν είμαι οικονομολόγος. Είμαι επιχειρηματίας. Απλώς σπούδασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, έχω κάποιες προσβάσεις σε διάφορα αρχεία και database. Και πάλι, λόγω των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, ξέρω πού και πως να ψάχνω και να βρίσκω αυτό που θέλω να βρω. Τόσο απλά. Τα έγγραφα που ξεβρακώνουν τον Σώρρα, για μένα ήταν το πιο εύκολο πράγμα να εντοπίσω.  Ούτε FBI, ούτε CIA, ούτε Snowden χρειάζεται να είσαι για να βρεις αυτά που βρήκα. Πρέπει απλώς να ξέρεις που να τα ψάξεις.

Για το αν έχει συμμετάσχει σε μια μεγάλη ομάδα που ονόμαζε την καταληφθείσα Κύπρο ως "Βόρειο Κύπρο".

Ανήκω σε μια ομάδα ομογενών που ήρθαμε κόντρα σε έναν Ελληνοαμερικανό δικηγόρο που άσκησε αγωγή εδώ στην Αμερική, εναντίον του ψευδοκράτους αποκαλώντας το ψευδοκράτος στην αγωγή ως "Turkish Republic of Northern Cyprus." Διαφωνούμε κάθετα με μια τέτοια αγωγή διότι τυχόν αποδοχή της αγωγής από το ομοσπονδιακό δικαστήριο θα αποτελέσει de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους. Εμείς πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε αγωγή σχετικά με τις Ελληνικές περιουσίες στα κατεχόμενα πρέπει να γίνει εναντίον της Τουρκίας και όχι του ψευδοκράτους. Το ψευδοκράτος για εμάς ούτε υπάρχει, ούτε έχει όνομα. Είναι κατεχόμενα εδάφη.  Η Τουρκία είναι υπεύθυνη για την εισβολή και κατοχή. 

Ο ίδιος Ελληνοαμερικανός δικηγόρος άσκησε και άλλη αγωγή εναντίον του ψευδοκράτους, αποκαλώντας το πάλι  στην αγωγή ως "Turkish Republic of Northern Cyprus," για λογαριασμό των εγγλέζων σφετεριστών που αγόρασαν τις κλεμμένες περιουσίες στα κατεχόμενα και ένωσε τις δυο αγωγές (related cases). Δηλαδή, ο δικηγόρος αυτός έβαλε στο ίδιο καλάθι τους Ελληνοκύπριους που διώχτηκαν από τα σπίτια τους, μαζί με τους εγγλέζους που εν γνώσει αγόρασαν τα ίδια κλεμμένα σπίτια από τους εισβολείς.

Από τις δυο ομάδες, την μια απέναντι στον Σώρρα και την άλλη απέναντι στον Ελληνοαμερικανό δικηγόρο, εγώ είμαι ο κοινός παρονομαστής. Ανήκω και στις δυο.  Και για αυτό το λόγο είχαν έλθει σε επαφή ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος με τον Λαμπράκη και έγινε αυτή η διαστρέβλωση της αλήθειας. Εγώ είμαι το αγκάθι.   Από αυτά και μόνο καταλαβαίνετε πόσο ψεύτες και επικίνδυνοι είναι οι Σώρρας και Λαμπράκης. Θυμάσαι τη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο President στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012; Τι είπε ο Λαμπράκης με τον Σώρρα δίπλα του; «... να επανακτήσουν την γη των προγόνων τους. Μόλις λοιπόν ο κ. Σώρρας και εμείς ακούσαμε αυτή τη φωνή, με εντολή του κ. Σώρρα δημιουργήθηκε ήδη μία καινούργια τράπεζα που ονομάζεται Τράπεζα Γής της Κύπρου. Cyprus Motherland Land Bank. Σε αυτή την τράπεζα κατατίθενται 20 δις δολάρια και όποιος Ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα θα πηγαίνει στην τράπεζα θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει την γη του θα αποπληρώνει το αυτό τίμημα ...Ένας λοιπόν πολύ σημαντικός άνθρωπος ο οποίος μας είπε, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, εάν γινόταν αυτή η κίνηση, θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον το 70% των γαιών της Κύπρου. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το απόγευμα, 4 η ώρα, 600 δις για την Ελλάδα 50 δις για την Κύπρο. Επιπλέον 20 δις θα κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον κ. Σώρρα εφόσον έχει την ώρα να μεταβεί στο Τορόντο για την χρηματοδότηση της Τράπεζας Γής...».

Αναφορικά με την τράπεζα για την αγορά εκτάσεων στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, ο προβληματισμός είναι εμφανής. Οι Κύπριοι αδερφοί μας, που έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, μπορούν να δικαιωθούν στα διεθνή δικαστήρια αφού υπάρχει νόμιμη διαδικασία να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους. Γιατί κάποιος να προσπαθήσει να αγοράσει από τους Τούρκους σφετεριστές ελληνικές περιουσίες και να τους αποδώσει χρήματα; Και αν αυτά τα ακίνητα πουληθούν σε τρίτο, μήπως ουσιαστικά δυσκολεύουν οι δικαστικές κινήσεις των θιγομένων;

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι καθαρά θέμα αναγνώρισης των τουρκικών εγκλημάτων. Ο κ. Σώρρας και ο κ. Λαμπράκης, έχουν αποδεχθεί μια ιδέα νομιμοποίησης των κτηνωδιών των Τούρκων και μετατροπής του προβλήματος σε κτηματομεσιτικό.  Ποιούς συμφέρει μια τέτοια κίνηση; Φυσικά όχι τους Κύπριους. Φυσικά όχι το Έθνος. 

Για το αν έχει βαλθεί να βάλει την Ελλάδα στο δολάριο:

Πράγματι, είχα κάνει στην Federal Reserve τον Νοέμβριο του 2011 και μιλούσα να «κλειδωθεί» η δραχμή στο δολάριο με συνέπεια το χρέος σε ευρώ να εξαϋλωθεί.


 "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου