Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ !

 ΠΑΚΙΣΤΑΝ:
Το ένα από τα δύο πτώματα που είχαν βρεθεί κατακρεουργημένα την Τρίτη στα προάστια του Καράτσι ανήκει σε έναν δημοσιογράφο που είχε εξαφανιστεί από την πόλη αυτή πριν από πέντε μήνες, ανακοίνωσε η οικογένειά του.
Τα δύο πτώματα είχαν βρεθεί στα δυτικά προάστια της πόλης των 18 εκατομμυρίων κατοίκων και κοντά τους υπήρχε ένα κομμάτι χαρτί από το οποίο οι αρχές συμπέραναν ότι ο ένας νεκρός ήταν ο Χάτζι Αμπντουλ Ραζάκ Μπαλούς, δημοσιογράφος της εφημερίδας Ταουάρ ("Η Φωνή") τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Το σώμα του ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που οι συγγενείς του χρειάστηκε να επισκεφθούν πολλές φορές το νεκροτομείο για να κάνουν την αναγνώριση. "Τον είχαν παραμορφώσει, το πρόσωπό του δεν αναγνωριζόταν, καταλάβαμε ότι ήταν αυτός από τα χέρια και τα πόδια του", είπε η αδελφή του, Σαΐντα Σαρμπάζι.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Μπαλούς πιθανότατα απήχθη από το Λιάρι, μια συνοικία που κατοικείται από μέλη της εθνότητας των Μπαλούχων και βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανελέητου πολέμου αντιπάλων συμμοριών που μάχονται η μία την άλλη για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους.

Ο Σαρτζίλ Μεμόν, ο υπουργός Πληροφοριών της επαρχίας Σιντ, της οποίας πρωτεύουσα είναι το Καράτσι, είπε ότι οι αρχές ερευνούν την υπόθεση για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη και να εντοπίσουν τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου