Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΔΑΓΜΑ!
Η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Κεχρή ήταν ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία για τον υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού. Με ήθος κι ευγένεια, δέχτηκε κι απάντησε στις πιο σκληρές ερωτήσεις που θα μπορούσαν να του γίνουν. Ακόμη και όταν τον ρώτησε εκδότης- δημοσιογράφος για "μαύρο Ταμείο στο ΚΑΠΗ" αφήνοντας υπονοούμενα ότι επί θητείας του στα ΚΑΠΗ λειτουργούσε "μαύρο ταμείο", ο Γιάννης Κεχρής απάντησε με το...γάντι. 
Με ολύμπια ψυχραιμία και κυρίως ευγένεια, έδωσε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις. Αυτό που κυρίως χαρακτήριζε τον λόγο του Γιάννη Κεχρή ήταν ο σταθερός πολιτικός λόγος  και οι γνώσεις του γύρω από τα προβλήματα του δήμου. Ακόμη και σε θέματα που του έθεσαν οι αναγνώστες του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" μέσα απο το blog της εφημερίδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος αν και δεν είχε έτοιμες λύσεις, έδωσε σοβαρές απαντήσεις δείχνοντας ότι ζει και συμμερίζεται τα προβλήματα του καθενός πολίτη ξεχωριστά. 
Τολμούμε να πούμε ότι η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Κεχρή εγκαινίασε μια νέα εποχή στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, δείχνοντας τον πολιτικό πολιτισμό στον οποίο μπορούν να πραγματοποιούνται στο μέλλον οι συνεντεύξεις τύπου. 
Μπράβο στον ίδιο και στους συνεργάτες του. 

1 σχόλιο:

  1. Μόνο που ένα μεγάλο μέρος της διακήρυξης του Κεχρή είναι προϊόν λογοκλοπής και επομένως διώκεται για υπεξαίρεση Πνευματικής Περιουσίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή