Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΞΥΔΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΠΑΠ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα της απευθείας συνεργασίας του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ με μεγαλοφειλέτη του ίδιου του Οργανισμού! Την ώρα που το Πνευματικό Κέντρο στο οποίο επίσης χρωστάει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, έχει κινήσει διαδικασίες μέσω της εφορίας για να του γίνει κατάσχεση στα περιουσιακά του στοιχεία αναφορικά με απλήρωτο χρέος που έχει αφήσει στο δήμο Χολαργού, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ αναπτύσσει ανοιχτές σχέσεις μαζί του! Τον επανεντάσει στο παιχνίδι της συνεργασίας του Δήμου μαζί του, την ώρα που είναι γνωστός και μεγάλος μπαταξής! 
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας πριν από αρκετά χρόνια είχε "κλειδώσει" συνεργασίες τόσο με τον ΔΑΟΧ έχοντας πάρει εργολαβικά όλες τις διαφημιστικές πινακίδες στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όσο και στο Πνευματικό Κέντρο Χολαργού με τον θερινό κινηματογράφο! Άφησε όμως τεράστια χρέη για τα οποία, όπως είπαμε, έχουν κινηθεί νομικές διαδικασίες σε βάρος του. Σήμερα, ο κύριος αυτός επιδιώκει να μπει ...από την πίσω πόρτα με την έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ. 
Ο κ. Μπελιτσάκος λοιπόν, μπήκε ως βασικός συνεργάτης στο έντυπο αυτό το οποίο δεν φέρει ούτε διεύθυνση ούτε τηλέφωνο επικοινωνίας στην ταυτότητά του. Μόνο ένα mail  και τέλος! Ουσιαστικά δηλαδή επιβεβαιώνει τα όσα λέμε για επιχειρηματία που επιδιώκει να συσκοτίσει καταστάσεις, να κρυφτεί στην ...αιθαλομίχλη της ανωνυμίας, αντλώντας κύρος από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ τον οποίο βάζει μπροστάρη στην προώθηση της εφημερίδας του!  Και όταν λέμε μπροστάρη, το εννοούμε. Ο κ. Μπελιτσάκος μέχρι και φυλλάδια μοίραζε μαζί με το έντυπο "Η Εβδομαδιαία" στα οποία καλούσε τους δημοτικούς συμβούλους να βάλουν ευχές με μόνο 50 €!!! Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ δεν εμφανίζεται μόνο ως ..."γραμματοκομιστής" του επιχειρηματία-φαντομά αλλά βγάζει και "κλέφτες" τους υπόλοιπους τοπικούς εκδότες: "Ελάτε σε μας να βάλετε ευχές με 50 ευρώ, μην πληρώνετε στους άλλους 80 € ή 100 €"

Κι εμείς ρωτάμε: αυτός είναι ο ρόλος του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ; Ας τελειώσει ευδοκίμως την θητεία του στον Οργανισμό και ας κάνει μετά τον εκδότη. Από την ώρα όμως που είναι στον Οργανισμό οφείλει να υπερασπίζεται  το συμφέρον του ΔΟΠΑΠ και όχι να βγαίνει σεργιάνι για διαφημίσεις. Οι οποίες μάλιστα διαφημίσεις θα μπουν σε ένα έντυπο του οποίου ο αφανής εκδότης χρωστάει ένα κάρο λεφτά στον Οργανισμό στον οποίο προϊσταται ο κ. Μπελιτσάκος!!! Είναι να τρελαίνεσαι! 

Ο κ. Ξύδης ο οποίος έστειλε μέχρι και υπαλλήλους του ΔΑΟΧ στον εισαγγελέα για να αναζητήσουν την πορεία των 160.000 ευρώ, είναι δυνατόν να επιτρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα; Αντί να αναζητήσει τα χαμένα λεφτά του ΔΑΟΧ παίζει ...μπάλα ο ΔΟΠΑΠ με αυτόν που ...τού'φαγε τα λεφτά; 

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 50 ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ '10, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΥΔΗΣ!! ΑΣ'ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΤΙ ΤΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή