Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΡΕ,ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΤΙ ΔΙΔΑΓΜΑ Θ'ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ! ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Τα Χριστούγεννα αυτά ας προσπαθήσουμε ν΄αλλάξουμε. Είναι καιρός η κρίση να φανεί και σε κάτι ωφέλιμη. 
Η "κρίση δεν είναι οικονομική αλλά ηθική" λέει και επαναλαμβάνει από άμβωνος ο πατήρ Κλήμης της Αγίας Τριάδος Χολαργού. Αν δεν χρεωκοπούσαμε ηθικά δεν θα χρεωκοπούσαμε και οικονομικά. Ή τουλάχιστον εάν ήμασταν γεμάτοι αρετές και ηθικό περιεχόμενο δεν θα αφήναμε την οικονομική κρίση να μας κάμψει. Αργά ή γρήγορα θα βρίσκαμε διέξοδο προς την ανάκαμψη ή την ανάπτυξη που πιπιλάει συνέχεια ο Σαμαράς. Η ανάπτυξη θα παραμείνει όμως μια πομφόλυγα στα χείλη του Σαμαρά από την ώρα που δεν αγωνιζόμαστε να ...σκαλίσουμε μέσα μας και να ξεθάψουμε την ανθρωπιά μας. 
Ο Χριστός που σε λίγες μέρες γεννιέται, θα πεθάνει την επομένη ακριβώς στιγμή εάν τα Χριστούγεννα σημαίνουν και πάλι γαλοπούλα, κρασί και βραδινή...αφόδευση! 
Επιτέλους, ας ξανακοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη κι ας αναθεωρήσουμε την ζωή μας. Ας την βάλουμε σε πιο σωστές βάσεις. 
Εάν ο ελληνικός λαός στάθηκε επί χιλιάδες χρόνια στα πόδια του ήταν γιατί είχε πίστη. Με την δύναμη της πίστης του στον Θεό (ή στους θεούς στα αρχαία χρόνια) το έθνος μας επέζησε επί τόσες χιλιάδες χρόνια και μεγαλούργησε. Η τήρηση των παραδόσεων και ο θεσμός της οικογένειας είναι το κύριο χαρακτηριστικό της φυλής μας. Έτσι και ξηλωθούμε από την οικογένειά τα ήθη και τα έθιμά μας, δεν θα υπάρχει σε λίγο το ελληνικό γένος. 
Αυτό ακριβώς διείδε ο Κίσινγκερ όταν την δεκαετία του '70 έλεγε ότι "τους Έλληνες πρέπει να τους χτυπήσεις στην γλώσσα, τον πολιτισμό και την θρησκεία". Αυτό γίνεται μεθοδευμένα εδώ και αρκετά χρόνια. 
Κυρίως από τις αριστερές παραφυάδες που σταδιακά μπόλιασαν με δηλητήριο τον λαό. Αυτοί είναι που θέλουν την κατάργηση των παρελάσεων γιατί λένε είναι ιμπεριαλιστικό απομεινάρι (!), αυτοί είναι που επιδιώκουν την καθαίρεση των εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια, αυτοί είναι που ζητούν την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών, αριστεροί είναι αυτοί που αλλοιώνουν την ιστορία και ονοματίζουν "συνωστισμό" την γενοκτονία των Ελλήνων της Σμύρνης. Αριστεροί είναι αυτοί που φέρνουν στην βουλή το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, αριστεροί είναι αυτοί που απαιτούν την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου. Αριστεροί είναι αυτοί που κανακεύουν το συρφετό των λαθρομεταναστών χωρίς να ενδιαφέρονται για το έγκλημα που συντελείται σε βάρος της χώρας με την αθρόα εισβολή μεταναστών. Αριστεροί τέλος είναι αυτοί που επιδιώκουν την δημιουργία τεμένους μέσα στην καρδιά της Αθήνας!
Οι αριστεροί και οι παραφυάδες τους έκαναν πολύ κακό στην Ελλάδα και στον θεσμό της οικογένειας με όλα τα προαναφερθέντα. 
Πρέπει επιτέλους να κοιτάξουμε μέσα μας και να ξαναγίνουμε ΄Ελληνες. Ας ξαναζεστάνουμε τον θεσμό της οικογένειας. Ας έρθουμε πιο κοντά στην ευλογημένη από τον Θεό οικογένειά μας. Ας φροντίσουμε την μάνα και τον πατέρα μας, έστω τώρα στα γηρατειά τους. 
Ας τους δώσουμε ένα ζεστό χαμόγελο...
Μέσα από το δικό τους χαμόγελο μπορεί να γεννηθεί μια νέα Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. ΧΙΛΙΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ..
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΥΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΣ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ, ΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ .
    Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή