Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΟΚ ― ΚΟΚ, ΠΟΛΥΚΑΛΑ ― ΛΙΑΠΗΣ!!!

Ομοιότητες και διαφορές 
μεταξύ των τριών ζευγαριών
Ως γνωστόν, ο ΓΟΚ και ο ΚΟΚ είναι δύο Νόμοι οι οποίοι πρέπει να τηρούνται. Ιδού, λοιπόν, οι ομοιότητες μεταξύ ΓΟΚ και ΚΟΚ.
Η κ. Πολυκαλά φαίνεται ότι δεν έχει τηρήσει τον ΓΟΚ. Το ίδιο και ο κ. Λιάπης τον ΚΟΚ. Ιδού και πάλι οι ομοιότητες.
Ο Φάντης με το ρετσινόλαδο έχουν τόση σχέση όση έχει ο Λιάπης με τον ΚΟΚ και η Χριστίνα με τον ΓΟΚ. Το πιο νόστιμο είναι ότι αμφότεροι κάνουν προτάσεις επάνω στους νόμους που οι ίδιοι έχουν ξεσκίσει στην κυριολεξία. Είναι αυτό που λέμε "βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα".
Χρόνια Πολλά και μη χειρότερα …

Σχόλιο "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Το πιο ωραίο είναι ότι το παραπάνω σχόλιο το υπογράφει Παπαγιώτης με τα αρχικά ΓΚ! Λείπει το "Ο" για να είναι και αυτός "ΓΟΚ" Προφανώς,άφησε  σε μας το "0" δηλαδή μας άφησε...μπουκάλα μια και τα είπε όλα μόνος του! 

2 σχόλια:

  1. Κύριε παρατηρητα , διαβάζοντας το απαράδεκτο άρθρο σας σχετικά με την κυρία μπουκάλα,εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τους σκοτεινούς αποτελούν σκοπούς του άρθρου σας. Απώτερο σας στόχος είναι να υπονομεψετε την νέα προσπάθεια για δημιουργία ενός κέντρο-αριστερού ψηφοδελτίου. Προφανώς εκτελώντας οδηγίες της εγκληματικης οργάνωσης της χρήσης Αυγής, προσπαθείτε να διασυρετε δημοκράτες πολίτες και παρατάξεις. Λυπούμαστε αλλά δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτόν Τον ολισθηρό δρόμο που ακολουθείτε ως το δημοσιογραφικό όργανο των νέο-ναζιστών της χρυσής αυγής. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Εκ της παρατάξεως της κυρίας Χριστίνας Πολυκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ !!! ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΞΥΔΗ ??? ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή