Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΑΓΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΘΥΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!

"ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ... Τ' ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΑΟΧ"!!!

Ο ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ!!!
Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε νέα εφημερίδα στις περιοχές Αγίας Παρασκευής-Χολαργού και Παπάγου υπό τον τίτλο "Εβδομαδιαία"! 
Η εφημερίδα αυτή όμως έχει χαρακτηριστικά-μαϊμού και αυτό φαίνεται από την...ανύπαρκτη ταυτότητά της. Πάγιος και απαράβατος κανόνας σε μια εφημερίδα είναι να υπάρχει τηλέφωνο και διεύθυνση της εφημερίδας. Πλήρη στοιχεία δηλαδή  ταυτότητας. Από'κει ξεκινάνε όσοι θέλουν να εκδώσουν μία εφημερίδα. Δείχνουν την ταυτότητά τους, ποιοι είναι βρε αδελφέ. 
Δείτε λοιπόν τι καραγκιοζιλίκια υπάρχουν στη συγκεκριμένη εφημερίδα. 
Εκδότης της εφημερίδας εμφανίζεται ο Γ. Γκιουλούμης-ΕΠΤΑ. Τι σημαίνει ΕΠΤΑ; Είναι εταιρεία; Όχι. Εάν ήταν εταιρεία έπρεπε να γράφει ΑΕ ή ΟΕ ή ΕΠΕ κ.λ.π.. Προσέχοντας πιο κάτω βλέπουμε ότι ως διεύθυνση δεν υπάρχει τίποτε απολύτως! Ούτε τηλέφωνο! Ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη εφημερίδα είναι το info@blogger7.gr! Να το ΕΠΤΑ! Είναι το "7" που υπάρχει στο mail! 
Οποιοσδήποτε βλέπει αυτά σε μια εφημερίδα που δεν έχει ούτε τηλέφωνο ούτε διεύθυνση παρά μόνο ένα mail, θα αναρωτηθεί: Κουκουλοφόροι είναι αυτοί, τι είναι επιτέλους; Ρε, μπας και από πίσω είναι το "κλισιοσκόπιο"; Έτσι ακριβώς ενεργεί το κουκουλοφορικό μπογκ του Χολαργού. Ως κανονικά λαμόγια! 
Μας πήρε ένας αναγνώστης όμως στο τηλέφωνο και μας είπε ότι το όνομα "Βεργιάννης είναι...μαϊμού. Το επινόησαν γιατί από πίσω κρύβεται Χολαργιώτης που χρωστάει τ' άντερά του στον ΔΑΟΧ"! 
Σοκαριστήκαμε! Μας είπε μάλιστα ο συγκεκριμένος αναγνώστης ότι θα μας φέρει στοιχεία. "Έχει φεσώσει τον μισό Χολαργό. Εξαπάτησε κόσμο με τις διαφημίσεις που εισέπραττε προκαταβολικά"! 
Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορούν να ευσταθούν αυτά που λέει ο αναγνώστης μας, πάντως η εφημερίδα έχει καραμπινάτα χαραακτηριστικά-μαϊμού! 
Και "θύματά" της έπεσαν και υποψήφιοι Δήμαρχοι όπως οι κ.κ. Δασκαλόπουλος-Τίγκας-Αποαστολόπουλος οι οποίοι πάνω στην αγωνία και το άγχος τους να προωθήσουν την υποψηφιότητά τους ...έπεσαν με τα μούτρα στο πρώτο φύλλο που τους έτυχε στο διάβα τους! Μάλιστα, ο κ. Δασκαλόπουλος, έσπευσε να δώσει αποκλειστικές δηλώσεις του στο συγκεκριμένο έντυπο κάτι που δεν έκανε στα ήδη υπάρχοντα του Χολαργού! Μπράβο του, δείχνει πολιτική ευστροφία!

Ο ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ"
Ο κ. Μπελιτσάκος από τον οποίο ζητήσαμε να μας πει ποια είναι τα στοιχεία της εφημερίδας και ποιια η δεύθυνση και τα τηλέφωνά της, μας είπε ότι "έγιναν και άλλα λάθη, αλλά πρώτο φύλλο είναι, στα επόμενα θα διορθωθούν"! Σε ερώτησή μας τι είναι το "ΕΠΤΑ" ο κ. Μπελιτσάκος μας είπε ότι είναι εταιρεία! Ενώ σε άλλη ερώτηση γιατί δεν προτίμησε να συνεργαστεί με τα ήδη υπάρχοντα έντυπα του Χολαργού, μας είπε το εξής εκπληκτικό: "Ο εκδότης είναι από την Αγία Παρασκευή αλλά εγώ τον παρακίνησα να επεκταθεί και προς τον Χολαργό-Παπάγου"! 
Κατά τα άλλα, ο κ. Μπελιτσάκος προτίμησε να κρατήσει αρκετά μυστικά αναφορικά με το ποιος κρύβεται από πίσω...
Οι Χολαργιώτες-Παπαγιώτες μπορούν να καταλάβουν κατά πόσο και από ποιους στηρίζονται τα τοπικά έντυπα! 
Εμπρός λοιπόν υποψήφιοι Δήμαρχοι, σας ανοίγονται ορίζοντες προβολής σας στην "Εβδομαδιαία". Ο αγαπητός καθ'όλα κύριος Μπελιτσάκος σάς άνοιξε ορίζοντες με το "ΕΠΤΑ" και την εφημερίδα που δεν έχει ούτε διεύθυνση ούτε τηλέφωνα! 
Πάντως, θα ζητήσουμε από τον αναγνώτη μας να μας δώσει στοιχεία για τα όσαισχυρίζεται ότι έχει για το όνομα που βρίσκεται πίσω από την εφημερίδα και που χρωστάει πολλά χρήματα στον ΔΑΟΧ!!!

1 σχόλιο:

  1. Παραλήρημα 10:59 μ.μ., μόνο και μόνο από φόβο μήπως τους Δασκαλόπουλο, Τίγκα, Αποστολόπουλο μιμηθούν και άλλοι και χάσει το παλικάρι μας και από άλλα κορόιδα το γιορτινό ξεροκόμματο. Παρεμπιπτόντως, ο Μπελιτσάκος συνεργάζεται και με το "Θόρυβο", όπου είναι ο συντάκτης των θεμάτων που αφορούν Χολαργό-Παπάγου και στον οποίο επίσης διαφημίζονται τοπικοί παράγοντες της περιοχής. Επομένως, οι... ορίζοντες έχουν ανοίξει εδώ και καιρό, άσχετα αν εσύ παριστάνεις τον ανήξερο μόνο εκεί που σε συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή