Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙΓΚΑ ΣΕ ΞΥΔΗ: "ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ"

Ανοικτή Επιστολή
προς τον κ.  Δήμαρχο: "Συσσωρεύσατε δεινά στους πρώην δημότες Παπάγου"


Κύριε Δήμαρχε,
τον τελευταίο καιρό γίναμε μάρτυρες σκόπιμης παραπληροφόρησης, για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Παπάγου, για το οποίο είναι ήδη γνωστό, στην κοινωνία της πόλης μας, ότι ψηφίσθηκε με Ισχνή και Οριακή πλειοψηφία (16-14). Θα πρέπει ακόμη να γνωρίζετε ότι με την επιμονή σας  να ψηφισθεί προκαλέσατε πολύ σημαντική ΜΕΙΩΣΗ της περιουσίας ενός μεγάλου μέρους των συνδημοτών μας και δημιουργήσατε και άλλα εξίσου σημαντικά προβλήματα με άλλες ρυθμίσεις του ΓΠΣ.
        Η ανακοίνωση που εκδώσατε αποτελεί προσχεδιασμένη προσωπική επίθεση σε μένα, μιας και δεν αναφέρεστε σε κανένα από τους άλλους Υποψηφίους Δημάρχους που καταψήφισαν την πρότασή σας για το ΓΠΣ και βεβαίως ο λόγος που μου επιτίθεστε είναι εμφανής και εύκολα αντιληπτός από τους κατοίκους Παπάγου.
         Κατανοώ τον πανικό και τον εκνευρισμό σας αλλά και τη δύσκολη θέση στην οποία έχετε περιέλθει, λόγω των δεινών που συσσωρεύσατε στους δημότες του πρώην Δήμου Παπάγου με την επιμονή σας να ψηφισθεί το ΓΠΣ δύο μήνες πριν το τέλος της θητείας της Δημοτικής Αρχής αλλά και το τέλος του πολιτικού σας βίου.

          Μου μιλάτε και κόπτεσθε για σεβασμό. Σας ερωτώ:
         Πόσο με σεβαστήκατε εσείς που μου κάνατε προσχεδιασμένη, προσωπική και άδικη επίθεση, επειδή δε σας έκανα τη χάρη να ψηφίσω σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
          Πόσο σεβασμό δείξατε προς την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, που δε ντραπήκατε όταν κατά την Επετειακή εκδήλωση της 23ης Μαρτίου μαζί με το πρόγραμμα να μοιράζατε και την κατάπτυστη εναντίον μου ανακοίνωση.
          Πόσο σεβαστήκατε τους συνδημότες μας στου Παπάγου, που επί 20 χρόνια σας τιμούν με την ψήφο τους, όταν μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια από τότε που αποφασίσαμε τη σύνταξη του ΓΠΣ, το φέρατε προς ψήφιση δύο μήνες πριν το τέλος της θητείας σας. Γιατί άραγε αυτή η επιμονή σας. Τι μπορεί να κρύβει; Διερωτώμαι.
           Θα έπρεπε να γνωρίζετε κ. Δήμαρχε ότι ο σεβασμός που μου ζητάτε να επιδείξω «δεν επιβάλλεται» ούτε  «αιτείται» αλλά τον κερδίζουμε με την καθημερινότητα των υγιών σχέσεων. Και εσείς και σε αυτό τον τομέα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.
           Προσπαθείτε κ. Δήμαρχε να βρείτε λόγους για να στηρίξετε την υποψηφιότητα του εκλεκτού σας Υποψήφιου Δημάρχου. Υποψηφιότητα την οποία ανοικτά υποστηρίζετε και που φυσικά και αυτός ψήφισε, σε απόλυτη συνεννόηση μαζί σας, τη ΜΕΙΩΣΗ της περιουσίας των συνδημοτών μας.
         Σε ό,τι αφορά το ΓΠΣ, ήδη έχω δηλώσει, ότι εφόσον μας τιμήσει η κοινωνία μας στις εκλογές της 18ης Μαΐου, μετά από σοβαρή διαβούλευση με τους συνδημότες μας θα το φέρουμε για τροποποίηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
         Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι δεν προτίθεμαι στο μέλλον να ασχοληθώ, με οτιδήποτε γράψετε εναντίον μου. Όμως πιστέψτε με θλίβομαι με αυτή σας τη συμπεριφορά, λίγο πριν το τέλος της θητείας σας.     

              
                                         Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας  

                                              Υποψήφιος Δήμαρχος

1 σχόλιο:

  1. Αξιότιμε κ. Τίγκα
    Αδίκως καταφέρεσθε κατ΄' εκείνου ο οποίος αναμόρφωσε το Δήμο και έσωσε κατ' επανάληψη τους δημότες & κατοίκους. Διότι α) Το Δ.Σ. ενέκρινε και παρέλαβε μια μελέτη η οποία κατά μέγα μέρος τροποποιήθηκε από τον εισ-Ηγούμενο (Εφραίμ) σε διάφορα σημεία. Αρα ένα μέρος της αμοιβής πρέπει να καταβληθεί στον εισΗγούμενο (Εφραίμ). β) γράφετε σε κατάσταση θυμού οτι μαζί με το πρόγραμμα μοιράστηκε και η κατάπτυση ανακοίνωση, αφήνοντας εκτός φτυσίματος τον συντάκτη της ανακοίνωσης. γ) Δεν λέτε τίποτα για το γεγονός οτι οι Ελληνες πολίτες διατηρούν στην επιφάνεια-στον αφρό μια ναυαρχίδα που από την πρώτη στιγμή της καθέλκυσής της έγερνε, έμπαζε νερά, δεν είχε ούτε πιξύδα ούτε GPS (ΓΠΣ ελληνιστί). δ) Μιλάτε εν τέλει περί "συμπεριφοράς", ενώ πρόκειται περί κατάντιας.
    Αν γίνει ποτέ Προεδρικό Διάταγμα η απόφαση για το ΓΠΣ (GPS !!), να μου πάρει ένα τσιμπούκι ναυτικό ο Ηγούμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή