Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΟΔΟΣ ΘΑΛΕΙΑΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ!!!

Οι εικόνες που δημοσιεύουμε είναι...σκληρές. Εάν έχετε προβλήματα υγείας παρακαλούμε απομακρυνθείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας. 
Στο ύψος ανάμεσα στην οδό Σαρανταπόρου και Υμηττού, η οδός Θάλειας είναι επικίνδυνη για κάθε διερχόμενο πεζό. Πεζοδρόμια κατεστραμένα ή ανύπαρκτα αναγκάζουν τους πεζούς να βγουν στο οδόστρωμα όπου είτε είναι μπαλωμένο είτε έχει λακκούβες. Ο στενός δε δρόμος εγκυμονεί κινδύνους  με το πέρασμα οποιουδήποτε τροχοφόρου! 
Δείτε φωτογραφίες και φρίξτε!

Αυτό λέγεται πεζοδρόμιο! Το αυτοκίνητο έχει παρκάρει αλλά ο πεζός πού θα πάει;;; Στου διαόλου τη μάνα!!! Η κολώνα ίσα-ίσα έχει καταλάβει ολόκληρο το πεζοδρόμιο (50 εκατοστά είναι δεν είναι) ενώ στη βάση της εξέχει σίδερο.  Όποιος τολμήσει να πλησιάσει στο σημείο θα σκοτωθεί. Είναι σίγυρο. Το όποιο δε πεζοδρόμιο φαίνεται να έχει απομείνει είναι σπασμένο!!!
Λίγα μέτρα πιο κάτω: πεζοδρόμιο 50 εκατοστών και αυτό! Διαλυμένο! Αν κάποιος βρεθεί στο σημείο νύχτα, σε λίγη ώρα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα!!!
Αυτό λέγεται πεζοδρόμιο και ιδού οι πλάκες της ΕΥΔΑΠ! Δίπλα τους έχουν φυτρώσει ραδίκια! Περιμένουν κάποιον ατυχή που θα σκοτωθεί περνώντας από το σημείο για να δει τα...ραδίκα ανάποδα!!!
Το πεζοδρόμιο συνεχίζει πιο πάνω. Πλησιάζουμε την οδό Υμηττού. Εδώ, όπως βλέπετε σημειώθηκε σεισμός ...7 ρίχτερ σαν της Κεφαλονιάς. Αυτή η κατάσταση όμως επικρατεί εδώ και χρόνια!!! Super η δημοτική αρχή! 
Τι να κάνεις τις πλάκες στο πεζοδρόμιο; Καλύτερα να φέρουμε άμμο από την Λούτσα να στρώσουμε στο σημείο!!!

Εδώ υπάρχει και...αυλάκι! Αν πιαστεί μέσα το πόδι σου, δεν πειράζει, για ένα σπάσιμο κάνεις έτσι; Το Γενικό Κρατικό είναι δίπλα!
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον πεζό, υποχρεώνεται να βγει στον δρόμο με τις λακκούβες και τα μπαλώματα! Δρόμος-ναρκοπέδιο! Οδός Θάλειας!!!

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ, ΟΤΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΘΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΥΜΗΤΤΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ Ή ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΛΑΚΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΚΥΡ-ΧΡΗΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ , ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
      ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ,ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΔΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ή ΣΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ.

      ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ !
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΜΕΟΡΑΜΠΕΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΡΑΜΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ,ΟΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΟΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
      ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ !
      ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΥ.....ΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ,ΚΑΝΕΙ !
      ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΖΟΙ,ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ, ΟΙ ΑΜΕΑ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ.

      Διαγραφή
  3. ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΟΜΠΑ.
    ΕΤΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ,ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Ή ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Ή ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ.
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ,ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ,ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΙΩΝΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ .
    ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΑΖΙ.

    ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.
    ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ .
    Α ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ !
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ "PERIKLES MONTHYMITOS DE LA PAPAGOS RIDER" ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή