Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 2.000 ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ-ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ! ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ-ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ!

Η άθλια περίπτωση με την περίφημη λίστα των "υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής" φαίνεται ότι αποτελεί ...σταγόνα στον ωκεανό! Υπολογίζεται ότι έως και 2.000 Παπαγιώτες-Χολαργιώτες (ειδικά με τους αξιωματικούς του Παπάγου γίνεται χαμός) είναι "φακελωμένοι" στις ατζέντες-αρχεία του Παναγιώταρου και Παππά τα οποία κατασχέθηκαν όλα, μετά την σύλληψή τους και τις έρευνες που έγιναν στις οικίες τους. Όλο το υλικό που είχαν καταχωρημένο στην ατζέντα τους από τις γνωριμίες που είχαν αναπτύξει αλλά και τις πολλές συγκεντρώσεις που έκαναν σε σπίτια της περιοχής από το 2012 μέχρι το 2013, είναι κατασχεμένο και βρίσκεται πλέον σε άλλα χέρια! Είτε η αντιτρομοκρατική είναι αυτή είτε η ΕΥΠ, το θέμα είναι ότι τα στοιχεία χιλιάδων κατοίκων από τις περιοχές Παπάγου-Χολαργού που έχουν καταγραφεί από τους Παππά-Παναγιώταρο βρίσκονται σε ξένα χέρια!
Και βεβαίως αυτό που ανησυχεί πολλούς από αυτούς είναι να μην υπάρξει ένα δεύτερο κρέμασμα σε διαδικτυακό τσιγκέλι που να τους παρουσιάζει ως ..."υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής"! 
Ρε παιδιά, αυτό που σας απομένει είναι να συλλάβετε και τον στρατηγό Επιτήδειο ο οποίος προφανώς και ως εκλεγμένος -πλέον- ευρωβουλευτής, όλο και κάποιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποίησε σε Παπάγου-Χολαργό, οπότε είναι ευκαιρία να...σταμπαριστούν και άλλοι... "υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής"! 
Πού ζούμε;;;;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου