Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΚΡΩΝ ΖΟΓΚΛΕΡ

Ο αναγνώστης Πρίαμος μάς έστειλε την παρακάτω σοκαριστική επιστολή που συνοδεύεται από φωτογραφίες. Έστω κι αν δεν είναι πολύ καθαρές οι φωτογραφίες, ωστόσο αποτυπώνουν την εγκληματική αδιαφορία ορισμένων υπευθύνω που ενώ έχουν βάλει σκαλωσιές για να κάνουν την εξωτερική ανακαίνιση του δημαρχείου, αυτές χρησιμοποιούνται από πιτσιρικάδες οι οποίοι μπορεί να χάσουν τη ζωή τους με αυτά που κάνουν! 
Είστε τρελοί ρε στο Δήμο;;;
Ιδού η επιστολή-τρόμος:

Καλησπέρα Μάκη,
Εδώ και λίγο καιρό γίνονται έργα στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου, και γύρω γύρω είναι γεμάτο σκαλωσιές, οι οποίες όπως προβλέπεται, είναι προφυλαγμένες γύρω γύρω με δίχτυ ασφαλεἰας.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, καθημερινά, οι συγκεκριμένες σκαλωσιές γίνονται χώρος "παιχνιδιού" για παιδιά και εφήβους. Ὀπως ίσως μπορείς να ξεχωρίσεις στις φωτογραφίες, τρία παιδιά είναι ανεβασμένα στην κορυφή του δημαρχείου, έχουν χρησιμοποιήσει τις σκαλωσιές για να ανέβουν, και το ένα κρατάει μια τεράστια κοτρώνα, την οποία και πετάει κάτω στους φίλους του!!! Στην κάθοδο το ένα γλίστρισε, και κρατήθηκε από το δίχτυ ασφαλείας, και έτσι δεν είχαμε χειρότερα. Προσπάθησα να τους μιλήσω μόλις κατέβηκαν, αλλά με "ελουσαν" κανονικά.

Αυτό είναι η μια πλευρά. Η άλλη είναι το κατά πόσο φυλάσεται ο χώρος, που είναι πια κανονικό εργοτάξιο, και μπαίνει ο καθένας μέσα, μικρά παιδιά με άγνοια κινδύνου, και κόβουν βόλτες στις σκαλωσιές. Ίσως πρέπει να γίνει κάτι με τη φύλαξη του χώρου, πριν ψάχνουμε να βρούμε τον υπεύθυνο για κάποιο ατύχημα. Καθημερινά αυτή είναι η εικόνα που βλέπεις στις φωτογραφίες.
Φιλικα.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ




















    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ???Ο ΞΥΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΕΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ ; Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΞΥΔΗΣ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ. ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή