Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ: ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!
Ελπίζω οτι πολλοί θα θυμούνται τον Πάγκαλο οταν έριξε την ιδέα οτι ΠΑΣΟΚ και Ν Δ μπορούν να συνεργαστούν και να κυβερνήσουν σαν φιλαράκια. Τότε τον καλό καιρό που Πασόκοι και Νεοδημοκράτες σφαγώντουσαν στο μπουρδέλο ( το μπουρδέλο είναι δικός σας ορος και οχι δικός μου ) οπως σφαγώντουσαν τα παλληκάρια στης Μαρίας την ποδιά . Και τα αποτελέσματα . Ολα είναι μιά χαρά .
Γι' αυτό δεν πρέπει να εκπλαγή κανένας με τον Δημήτρη τον Αβραμόπουλο και τις ιδέες του για συνεργασία Ν Δ και ΣΥΡΙΖΑ . Κάτι ξέρει ο Δημήτρης. Και γιατί οχι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ? Βλέπει κάποιος κάποια διαφορά μεταξύ τους? Εγώ πάντως δεν βλέπω.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έφεραν την καταστροφή. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν στην διοίκηση και να παραγραφούν όσα αδικήματα εχουν γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ απο ό,τι εγώ βλέπω, θέλει να συνεχίση την ίδια τακτική. Ακούσατε ποτέ επίσημα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάη ξεκάθαρες εξηγήσεις απο τους κυβερνούντες για το πως φτάσαμε ως εδώ?
Τις μόνες αρλούμπες που τσαμπουνάη ο Αλέξης είνα οτι θα κάνη στάση πληρωμών. (Ιδέες που απεκόμησε απο το ταξιδάκι του στην Αργεντινή) Και θα αλλάξει την Ευρώπη. Πρώτον........ Δεν νομίζεις λεβέντη οτι πρώτα θα πρέπει να τους ρωτήσης αν θέλουν αλλαγές? Και δεύτερον. Με ποιούς θα αλλάξης την Ευρώπη? Με τους γύφτους που ήταν υποψήφιοι στις ευρωεκλογές με το κόμμα σου, η με τους άπλυτους άκουρους χωρίς γραβάτα που πήγαν στην ευρωβουλή? Τι νομίζεις οτι είναι η ευρωβουλή, ΖΩΟΠΑΝΗΓΥΡΟ ?
Τους μόνους που φοβερίζει είναι ή κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σοϊμπλερ. Λες και αυτοί τα έκλεψαν και τα εχουν βάλη σε off - shore εταιρίες. Να γίνω του Διαβόλου ο συνήγορος. Πες οτι φταίει η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σοϊμπλερ. Πώς θα τους δικάσης? Και πού θα τους δικάσης?
Αλλά ο Αλέξης για τους πραγματικούς ένοχους, τσιμουδιά. Ούτε κουβέντα. Κορόϊδο είναι? Αφού στο μέλλον θα γίνουν συνεταιράκια. Δεν περνάει ημέρα που να μην ακούσω ή διαβάσω οτι έπιασαν κάποιον ιδιώτη η δημόσιο υπάλληλο που έκλεψε. Ακούσατε τον Αλέξη να πη οτι θα βάλη τέλος σε αυτή την ασυδοσία? Πάντως εγώ δεν τον άκουσα. Το μόνο που ακούω είναι οτι θα διπλασιάση τους μισθούς.
Και μην ξεχνάμε το "Ποτάμι" του αριστερούλη Σταύρου Θεωδοράκη. Δεν ξέρω αν προσέξατε τις δηλώσεις που έκανε στις ευρωεκλογές. Στα τηλεπαράθυρα οπου βρισκόταν, δήλωνε οτι το "Ποτάμι" πρέπει να βγή τρίτο κόμμα για να συνεργαστή ή με Νεα Δημοκρατία ή με το ΣΥΡΙΖΑ για να σχηματιστή κυβέρνηση. Να συνεργαστή ή με τον εναν ή με τον άλλον για να συνεχιστή το ίδιο σύστημα.
Για τα προβλήματα και αυτό το χάλι τίποτα.
Στην ουσία οι Ευρωπαίοι τα έφαγαν. Εαν θυμάστε εναν μεγαλοδημοδιογράφο που ακούει στο ονομα Ευαγγελάτος οταν άρχισε η κρίση δημοσίευε με ντοκουμέντα (έδειχνε πλάνα) πως οι Ελληνες κυκλοφορούν οδηγώντας τα καλύτερα αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Και όχι μόνο. Τρώτε ντομάτες απο την Πολωνία, πίνετε γάλα από την Ολλανδία, σιτάρι για τα κόλλυβα απο την Ουκρανία, κλπ.
Γι' αυτό Γεράσιμε αν θέλεις φτηνό λάδι θα πρέπει να μαζέψης ελιές. Αν θέλεις φτηνό γάλα θα πρέπει να μάθης να αρμέγης οπως οι Ολλανδοί. Αν θέλεις φτηνά κόλλυβα θα πρέπει να σπέρνης σιτάρι οπως οι Ουκρανοί.
Peter Triantaffyllos Toronto

Όσο για τους Χρυσαυγίτες το μόνο που εχω να πώ είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι παλαβοί !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου