Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ ¨Η ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ...

Πρόκειται για αθλιότητα την οποία υιοθετεί προπαγαδιστικά ο Τύπος. 
Βγήκε η "Εφημερίδα των Συντακτών" και δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κώστα Τίγκα με τον Μιχαλολιάκο (στην εκκλησία) και δι΄αυτής εξήγαγε το συμπέρασμα ότι ο Τίγκας είναι ...χρυσαυγίτης! Πριν από ένα περίπου χρόνο ο αγαπητός Χάρης Κουγιουμτζόπουλος δημοσίευσε μια παλαιά φωτογραφία του Ηλία Αποστολόπουλου όπου σε εκδήλωσή του, πίσω από την πλάτη του εικονιζόταν ο Παναγιώταρος (πριν εκλεγεί βουλευτής). Με αυτή τη φωτογραφία ρωτούσε να μάθει ποια η σχέση του Αποστολόπουλου με τη Χρυσή Αυγή! 

Να μας συμπαθά ο Χάρης και όλοι οι συνάδλεφοι αλλά πρόκειται περί απαράδεκτης λογικής που μας γυρίζει στα χρόνια της δικτατορίας Μετταξά όπου στοχοποιούσε τους μη δικούς της για να τους στείλει στο...πυρ το εξώτερον ή κατά την μεταπολεμική εποχή, όταν οι πολίτες για να δείξουν ότι είναι εθνικόφρονες έπρεπε να κρατούν παραμάσχαλα την ....πρέπουσα εφημερίδα! 

Αυτή την λογική τσουβαλιάσματος των πολιτών στο σακί για να τους πετάξουμε στον λάκκο με τα λιοντάρια υιοθετεί μεγάλο μέρος του Τύπου και βεβαίως η κυβέρνηση η οποία στοχοποιεί και κρεμάει στο τσιγκέλι πολίτες ως χρυσαυγίτες! Βγήκε ο τάδε πολίτης φωτογραφία με τον Παναγιώταρο; Είναι χρυσαυγίτης! Πήγε ο Παπαγιώτης στον γάμο του Παναγιώταρου και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με τον Μιχαλολιάκο; Είναι χρυσαυγίτης! 
Άει στο διάολο ρε!



Και για πείτε μας ρε ...θυμόσοφοι, ο Βραχιολίδης τι είναι; Να σας δείξουμε ένα τσουβάλι φωτογραφίες. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΑΟΣ ή ΣΥΡΙΖΑ. 
Τι στο διάολο είναι ρε; 
Αυτή η λογική σας είναι φασιστική! 

2 σχόλια: