Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ. ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΣΥΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Η Α.ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικά βίντεο είδαν το φώς της δημοσιότητας με την πρώην Α.Ουκρανία και νυν Νέα Ρωσία να φλέγεται κυριολεκτικά. Όλη την οργή τους για τις βαριές απώλειές τους βγάζουν οι νεοναζί του Κιέβου εναντίον των ρωσόφωνων πληθυσμών της Νέας Ρωσίας, βομβαρδίζοντας ανηλεώς με πυροβολικό και βομβαρδιστικά εντός κατοικημένων περιοχών στο Λούγκανσγκ και στο Ντονέτσκ. 
Η Α.Ουκρανία κυριολεκτικά φλέγεται, και η Δύση μένει απαθής μπροστά στην προσπάθεια εθνοκάθαρσης ου ρωσόφωνου πληθυσμού από τους ναζιστές απόγονους των ουκρανικών SS και λάτρεις του εγκληματία πολέμου Στέπαν Μπαντέρα.
Από το μίσο τους δεν ξέφυγαν ούτε και τα νεκροταφεία. Βομβαρδίζουν ακόμα και τους νεκρούς, όπως θα δείτε σε ένα από τα βίντεο. Αποτελει οργανωμένο σχέδιο, θελουν να εκδιώξουν τους ρωσόφωνους κατοίκους από τις πατρογονικές του ουσίες για να φτιάξουν μια Ουκρανία "καθαρή" με φιλονατοϊκούς πληθυσμούς. Αυτό θα είναι το μόνο κριτήριο "καθαρότητας".
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου