Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΡΕΖΙΛΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

Κάκιστος ο ΠΑΟΚ στην Γαλλία, ηττήθηκε εύκολα από την Γκινγκάμπ με 2-0 με γκολ που δέχθηκε στο 47' και στο 50'. Δεν ξεχώρισε κανείς, έφταιγε ο Γλύκος που... έβγαλε όμως πολλά!
Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Γαλλία από την Γκινγκάμπ με 2-0 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Μαρβό να τον... σκοτώνει στο 47' και στο 50'.

Πολλά προβλήματα για τον Δικέφαλο, ο οποίος απείλησε ελάχιστα, ενώ είχε τεράστια προβλήματα στη μεσαία γραμμή... 


Χωρίς κέντρο και τυχερός ήταν...

Μπορεί η εξέδρα των φίλων του ΠΑΟΚ να ήταν εντυπωσιακή και στην Γαλλία, όμως η εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν μετριότατη. Ο Δικέφαλος παρότι προσπάθησε να στα πρώτα λεπτά να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Γκινγκάμπ πολύ γήγορα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας ΕΥΚΟΛΑ τη μάχη του κέντρου. Ο Δικέφαλος είχε τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να μην έχει κυκλοφορία μπάλας και ταυτόχρονα να δέχεται εύκολα επιθέσεις.

Στο 13' ο Γλύκος μπλόκαρε το σουτ του Σβαρτς, στο 22' ο Μαρβό από το πέναλτι ολομόναχος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 29' ο Σβαρτς δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής. Κάπως έτσι κύλησε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αλλάξει έστω δυο – τρεις καλές πάσες και τον Γλύκο να «λέει όχι» στο 32' σε σουτ του Μποβού και του Πιέ στο 37'.... 

Τρίλεπτο καταστροφής! 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό του, όμως ο Λεσλ απέκρουσε την σέντρα – σουτ του Σκόνδρα και χάλασε τα σχέδια των Θεσσαλονικιών. Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς στην συνέχεια τα πράγματα στράβωσαν και μάλιστα πολύ γρήγορα για τον Δικέφαλο. Στο 47' ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σβαρτς, όμως ο Μαρβό πήρε το «ριμπάουντ» και από πλάγια έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα με απευθείας φάουλ έγραψε το 2-0. Το... τρίλεπτο της καταστροφής έριξε στα «τάρταρα» την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς επιτυχία. Η πρώτη τους καλή στιγμή σημειώθηκε στο 57' με το σουτ του Τζανδάρη να φεύγει άουτ... 

Δεν γύρναγε με τίποτα...

Το τελευταίο μισάωρο κύλησε αργά και βασανιστικά για τον ΠΑΟΚ, καθώς ούτε οι τρεις αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη και η είσοδος των Μάρτενς, Παπαδόπουλου και Γκολάσα μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι στην εικόνα του Δικεφάλου. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν (λίγο) πιο επιθετικά, είχαν ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες όπως το σουτ του Κλάους στο 87' και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ματς. Με την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ έπεσε τρίτος στον όμιλο, αφού η Γκινγκάμπ με τρεις πόντους είναι δεύτερη. Στην κορυφή η Φιορεντίνα, στον... πάτο χωρίς πόντο η Μινσκ.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου