Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ... ΜΑΥΡΟ!!!



ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
Ενα ζευγάρι λευκών λεσβιών μητέρων μηνύει ένα κέντρο σπέρματος στο Σικάγο γιατί η μια από αυτές γονιμοποιήθηκε με σπέρμα από λάθος δότη με αποτέλεσμα να αποκτήσουν...
μαύρο παιδί αντί λευκού που ήθελαν!!!  Η Jennifer Cramblett, 36 ετών, ήταν στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν έμαθε για το λάθος από την τράπεζα σπέρματος. Παρά το λάθος, η μικρή Πέιτον παραδόθηκε στις 21 Αύγ του 2012 στην Cramblett και στη σύντροφό της, Amanda Zinkon.
Αυτή είναι η Κράμπελ, η μια από τις δύο γυναίκες του ζευγαριού που έμεινε έγκυος
Η Jennifer Cramblett, δήλωσε μάλιστα ότι αυτό το λάθος της προκάλεσε άγχος και νευρικότητα γιατί η οικογένειά της είναι ρατσιστές και η ίδια ζει σε μια μικρή κωμόπολη στο Οχάιο, όπου ζουν μόνο λευκοί.
Η δίκη ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στο Ιλλινόις και η κ. Κράμπλετ δήλωσε ότι κατά λάθος η Midwest Sperm Bank της έδωσε σπέρμα μαύρου άντρα.
Το ζευγάρι είχε επιλέξει έναν λευκό δότη για το παιδί τους. Η Midwest Sperm Bank ζητάει 400 δολάρια για κάθε φιαλίδιο σπέρματος και το ζευγάρι των γυναικών χρειάστηκε έξι φιαλίδια αλλά από λάθος σπέρμα.
Η Κράμπλετ δήλωσε επίσης ότι ότι η κουλτούρα των Αφρο-αμερικανών δεν έχει πολύ σχέση με τη δική τους και φοβούνται ότι η κόρη τους Πέιτον δεν θα γίνει αποδεκτή από την μικρή κοινωνία της κωμόπολης.
Πρόσθεσε ότι η ίδια και η σύντροφός της Αμάντα Ζίνκον αγαπούν την κόρη τους, η οποία σήμερα είναι δύο ετών αλλά έχουν αρχίσει να σκέπτονται να μετακομίσους σε κάποιο πιο πολυσύχναστο μέρος.
Εντελώς βλαμμένες οι κυρίες...
fimotro.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ , ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 400 ΔΟΛ.ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ!ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ 'ΓΛΥΚΑ' ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΓΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή