Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ SUCCESS STORY! ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!!!

Ακόμα και τα έξοδα κηδείας που κατέθεσε ο ασφαλιστικός φορέας πατρινής μερικές εβδομάδες μετά την ταφή της, σε λογαριασμό που διατηρούσε ο γιος της, κατάσχεσε το ελληνικό Δημόσιο.

«Θύμα» ένας 50χρονος πατρινός ηλεκτρολόγος ο οποίος έκπληκτος διαπίστωσε πως τα χρήματα που ήταν να λάβει ως μέρος των εξόδων για την κηδεία της μητέρας του και τα οποία ανήρχοντο στα 700 ευρώ έκαναν φτερά.

Η απάντηση που έλαβε από την τράπεζα ήταν πως αυτά πήγαν στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω εφορίας, καθώς είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Στο επιχείρημα πως πρόκειται για χρήματα που δεν ήταν δικά του και τα οποία προορίζονται για την κάλυψη της δαπάνης ταφής της μητέρας του, οι υπεύθυνοι της τράπεζας «σήκωσαν τα χέρια ψηλά», γνωστοποιώντας του πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.


Πηγή: Patrastimes.gr

1 σχόλιο:

  1. Κάποια στιγμή και οι εφοριακοί που κάνουν τέτοια σκατοψύχια, κινούμενοι από ταπεινά ελατήρια και ευτελή-ιδιοτελή κίνητρα, θα βρεθούν στο στόχαστρο. Το "ιδιοτελές κίνητρο" είναι το γεγονός οτι αυτός ο "υπερβάλλων ζήλος" εξυπηρετεί τον ιδιοτελή σκοπό να υπάρχουν λεφτά για να πληρωθεί τον παχυλό του μισθό, ο οποίος μαζί με τα ΔΙΒΕΕΤ είναι διπλάσιος (όπως και των υπαλλήλων της Βουλής) εκείνου των λοιπών δημοσίων υπαλλήλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή