Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ! Ο ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, ΕΤΩΝ 28! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!

Η σταρ-lady του λαϊκού πενταγράμμου εμφανίζεται να είναι 60 χρονών! Σύμφωνα με τη wikipedia μπήνκε στα 61 της χρόνια από τις 18 Αυγούστου. Μάλλον μεγαλύτερη πρέπει να είναι και τα κρύβει.
Έστω κι έτσι όμως, αντί να σοβαρευτεί παλιμπαιδίζει!

Δείτε λοιπόν με ποιον κυκλοφορεί η ζωηρή κυρία των 60 ετών: Ο νέος της έρωτας είναι ο Αποστόλης Ρόμποπουλος, Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, 28 χρονών! Η φωτογραφία που βλέπετε και δημοσιεύεται σε διάφορα sites (μείς την βρήκαμε στο kamikaze.gr) είναι πριν απο τέσσερα χρόνια. Σήμερα ο τυπάκος έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω και μπορείτε να τον διακρίνετε στην εικόνα απο τη Μύκονο δίπλα στη Lady.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι στην συμπρωτεύουσα σε νυχτερινό μαγαζί όπου και τραγουδούσε. Έρωτας ... κεραυνοβόλος και η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη μαζί του!!! 
Προ ημερών η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε πρόσφατα στο «Πρωινό» ΑΝΤ1 και όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, δήλωσε μόνη, όμως μετά από πίεση της Φαίης είπε πως δεν πρόκειται να ξαναπεί τίποτα για την προσωπική της ζωή δημοσίως γιατί… τη ματιάζουν!


Δώστε συγχαρητήρια στη γυναίκα! 
Ε, ρε πάει το χάσαμε το μυαλό μας! 60 χρονών με 28χρονο! Σα να πηγαίνει με το...παιδί της! 

1 σχόλιο: