Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΜΕΝΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κύριε Βραχιολίδη

Αφού σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αναγνώριση εκ μέρους σας, της μέχρι τώρα δράσης μας στα δημοτικά δρώμενα, στην χθεσινή ανάρτηση που κάνατε,  θα ήθελα να κάνω δύο διευκρινήσεις.

Η χθεσινή ανάρτηση στο facebook δεν ήταν δικιά μου. Ηταν ανάρτηση μιας συνδημότισσας μας, που αναφερόταν στην άθλια και απαγορευτική δομή και ανακατασκευή των πεζοδρομίων και τον απαράδεκτο σχεδιασμό που κάνουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες για τον αστικό εξοπλισμό.
Το θέμα είναι μείζον, η συνδημότισσα μας κατέγραψε με φωτογραφίες την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζουν τα σημερινά φρεσκοκατασκευασμένα πεζοδρόμια και εγώ έκανα προώθηση – αναπαραγωγή της ανάρτησης.

Το δεύτερο που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση. Εμείς κάνουμε προτάσεις για να προσφέρουμε ένα επιπλέον πληροφοριακό αποθεματικό στην δημοτική αρχή.
Η αντιπολίτευση της δημοτικής αρχής είναι τα προβλήματα του δήμου μας. Αν η δημοτική αρχή κατορθώσει να αντιμετωπίσει τα έντονα προβλήματα Απασχόλησης, Καθαριότητας, Βιώσιμης Κινητικότητας, Υποδομών Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας, ότι και να που οι παρατάξεις της μειοψηφίας, θα πάει στο βρόντο και δεν θα τις ακούσει κανένας.

Αντιπολίτευση θα κάναμε, αν ΔΕΝ κάναμε προτάσεις! Αν κρύβαμε τις λύσεις που έχουμε σκεφτεί. Αν δεν εξηγούσαμε πάλι και πάλι τον θησαυρό χρηματοδοτήσεων που κρύβει η Εξυπνη Εξειδίκευση και προσπαθούσαμε να το αποκρύψουμε από την δημοτική αρχή. Αν δεν εξηγούσαμε την δυναμική της εταιρικής σχέσης με την κοινωνία των πολιτών. Αν δεν δημοσιεύαμε συνεχώς πηγές χρηματοδοτήσεων για κάθε πρόβλημα.

Τότε όντως θα κάναμε αντιπολίτευση για να πετύχουμε μειωμένο έργο της δημοτικής αρχής και να εξασφαλίσουμε την αποτυχίας της.

Τότε όμως θα είχαμε ηθικό δίλημμα, αφού θα τιμωρούσαμε σε μια κατώτερη ποιότητα ζωής, εκείνους τους ψηφοφόρους που μας ψήφισαν.

Εμείς λοιπόν έχουμε συγκεκριμένη στρατηγική, που την αποφασίσαμε και στην Γενική μας Συνέλευση. Προτάσεις και λύσεις για κάθε ζήτημα και προσπάθεια να υιοθετήσει η δημοτική αρχή τις καλές πρακτικές για να τις απολαύσουν όλοι οι δημότες τους δήμου μας.

Σας ευχαριστώ πολύ
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Επικεφαλής
της Συνεργασίας για τις 8 Προτάσεις

5 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 220 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ , ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ.
    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ,ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που τρια χρόνια με Δήμαρχο τον Ξύδη ο Κουγιουμτζόπουλος τον λιβάνιζε. Δεν έβλεπε τα πεζοδρόμια που "έφτιαχνε" ο Ξύδης.
    Βλέπεις είχε συγκεκριμένη "στρατηγική" .....
    ήταν πολλά τα λεφτα ¨Αρη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά !!!!!
    Όσο 'ηταν ο ΞΥΔΗΣ είχε ξεχάσει τις 1008 προτάσεις.
    Είχε σοβαρό χρηματικό πρόβλημα δυσκιλιότητας........
    Μόλις έφυγε ο ΞΎΔΗΣ τον έπιασε "διάρροια" προτάσεων ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κουγιουμτζόπουλος πάντα έιχε προτάσεις.
    Απλά παλιά ήταν Πασοκοδεξιές και τώρα Δεξιοπασοκικές.
    Τι να σου κάνει ο άνθρωπος 'εχει λαλήσει.
    Δεν περίμενε να ξεπέσουν τόσα χαμηλά οι κολλητοί του.
    Έφαγε και πόρτα από το σύριζα και τον έχει πιάσει αμόκ.
    Δεν του μένει άλλο από το ΠΟΤΑΜΙ (να πάει να πνιγεί........)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάλησε απ το δικό του πατατράκ στις εκλογές.
    6ος και καταιδρωμένος.
    Η μεγάλη ξεφτίλα όμως είναι που τον πέρασαν ακόμη και ο Κεχρής κια ο Δασκαλόπουλος !!!!
    Πολύ μεγάλη ξεφτίλα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή