Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

"ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΛΕΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Δείτε πόσο πολιτικός αλήτης είναι ο Πρωθυπουργός μας. Δίχως τέρμα, απροσμέτρητο το βάθος του!Δυο φωτογραφίες-ντοκουμέντα θα βάλουμε για να καταλάβετε πόσο στυγνός, πολιτικός απατεώνας είναι:
Το δημόσιο χρέος αυτή την ώρα βρίσκεται στα 371,960 δις ευρώ. Η πηγή κυβερνητική. Το βλέπετε κάτω από το δημόσιο χρέος που αναγράφει "Greek Goverment Data".  Κταβάλλουμε στους τοκογλύφους τζερεμέδες από τόκους 27,14 δις ετησίως που μεταφράζεται σε 861 € το δευτερόλεπτο. Και αυτό το δημόσιο χρέος, η Μέρκελ και ο πολιτικά διεφθαρμένος Σαμαράς λέει ότι είναι βιώσιμο!
Ο διος ο πίνακας στο κάτω μέρος του γράφει ότι το ΑΕΠ είναι 176,2 δις ευρώ! Tο κατεδάφισε ο Πρωθυπουργός του success story!  Tο δε χρέος της χώρας βρίσκεται στο 211,07 % επί του ΑΕΠ!!! 
Αυτή τη συμφορά έφερε στην οικονομία ο ολετήρας Σαμαράς. Συμφορά κατά πολύ χειρότερη από αυτή που παρέλαβε ο Σαμαράς από την κυβέρνηση Παπαδήμου! Και παρ' όλα αυτά λέει ότι "βγαίνουμε οριστικά από τα Μνημόνια" 
Είναι ή δεν είναι πολιτικός αλήτης Πρέπει να φύγει άμεσα από την εξολυσία και να καθίσει στο σκαμνί ως εθνικός εγκληματίας; 
Τα δε παπαγαλάκια της ενημέρωσης αναπαράγουν τα αισχρά ψεύδη και την γκεμπελίστικη προπαγάνδα του Σαπαρά. Φέρουν και αυτά τεράστια ευθύνη. Είναι βαστάζοι της τρόικας και των τοκογλύφων! 

:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου