Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ!!!

Τέθηκε εκτός ΚΟ με απόφαση των συναδέλφων της για το «μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό» περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής με την οποία ζητούσε τη δημόσια συγγνώμη - Ανοιχτό το ενδεχόμενο και διαγραφής από το κόμμα

Την αποπομπή της Ραχήλ Μακρή από την Κοινοβουλευτική Oμάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποφάσισε «ομόφωνα» η ΚΟ του κόμματος που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης.

Αφορμή για την απόφαση αυτή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτέλεσε η ανοιχτή επιστολή της βουλευτού Κοζάνης προς τον Πάνο Καμμένο με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τους συναδέλφους της στην ΚΟ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. Η ΚΟ του κόμματος σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει το περιεχόμενο του κειμένου «μη αποδεκτό και με άκρως προσβλητικό περιεχόμενο» ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαγραφεί η κυριά Μακρή και από το κόμμα παραπέμποντας σε απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας.



Πέραν αυτών ο κ. Καμμένος εξερχόμενος της συνεδρίασης απάντησε σχετικά πως «δώσαμε δέκα ευκαιρίες στην κυρία Μακρή να μας εξηγήσει τι συμβαίνει. Δεν το έκανε. Η συμπεριφορά της είναι παράλογη».
 
Η ανακοίνωση για την απομομπή της κυρίας Μακρή έχει ως εξής:
 
Ομόφωνα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποφάσισε να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τη βουλευτή Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, μετά την αδικαιολόγητη άρνησή της να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο., αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, τα υπόλοιπα είναι θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως προβλέπει το καταστατικό του Κινήματος.
 
Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο στη θυελλώδη σχέση της Ραχήλ Μακρή με τον Πάνο Καμμένο που ξεκίνησε μετά την ανάρτηση της βουλευτού Κοζάνης στο Facebook για την συνάδελφό της Σταυρούλα Ξουλίδου την οποία ωστόσο δεν κατονόμαζε για την απόφασή της να τοποθετήσει την Γεωργία Στεφανάκη ως υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού.
 
Τότε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είχε  γράψει η κυρία Μακρή: «Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσαλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».
 
Ο Πάνος Καμμένος είχε καλέσει την βουλευτή να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά διαμηνύοντας πως αν το πράξει, τότε θα μπορέσει να παραμείνει στο κόμμα. «Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα "κόκκινα δάνεια", παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω του facebook. Εμείς, λοιπόν, τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία, για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς», είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
 
Την κόντρα συνέχισε η κυρία Μακρή στέλνοντας εξώδικο στον Πάνο Καμμένο κάνοντας λόγο για αντικαταστατική συμπεριφορά εκ μέρους του και ζητώντας του να απαντήσει εντός τριών ημερών αλλά και κάνοντας σχόλια στο Facebook όπως όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία την οποία συνόδευσε με λεζάντα: «Είμαι τέντι γκερλ, κουρέψτε με...»

1 σχόλιο:

  1. Πουλάει τρελίτσα το ΄΄κοριτσάκι΄΄,είχε φανεί από τότε που είχε σκαρφαλώσει στα μυτερά κάγκελα του ραδιομέγαρου...με την άλλη την φίρμα,την φρεσκο-παντρεμένη.Πάλι καλά να λες Πάνο,που δεν σε διέγραψε εσένα και ολη την κοινοβουλευτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή