Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΕ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ!

Αυτό που έχουμε γράψει στο παρελθόν (δείτε εδώεπιβεβαιώνεται σιγά-σιγά. Ο ιός Έμπολα αποτελεί όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών για το ξεπάστρεμα του πληθυσμού. Και οι Έλληνες, για μια ακόμη φορά θα χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα. Άλλωστε, στα 5 σχεδόν χρόνια των μνημονίων έχουν αποδειχθεί τα πιο πειθήνια πειραματόζωα. Δεν αντιδρούν καθόλου. Σε ελάχιστο χρόνο 6,3 εκατομμύρια Έλληνες φτοωχοποιήθηκαν ενώ χιλιάδες άλλοι αυτοκτόνησαν! Τώρα, το ξεπάστρεμα του ελληνικού πληθυσμού μπορεί να λάβει δραστικότερες για τους παγκοσμιοποιητές διαστάσεις, μέσω του ιού Έμπολα και των μαζικών-υποχρεωτικών εμβολιασμών που θα επιβάλουν σε όλους τους πολύπαθους Έλληνες. Το έδαφος προλειαίνεται από την ίδια την ΕΕ. Η Ελλάδα δακτυλοδείχνεται ως ο τόπος όπου ο ιός Έμπολα έχει τον...


μεγαλύτερο κίνδυνο να μολύνει όλη την Ευρώπη! Άρα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του υπόλοιπου πληθυσμού της ΕΕ!!! Έτσι, οσονούπω θα υποχρεωθούν οι Έλληνες σε μαζικούς εμβολιασμούς! Τι θα είναι τα εμβόλια αυτά; Μην αυταπατάστε ότι θα είναι εμβόλια που θα σώσουν τους Έλληνες. Θα είναι εμβόλια ομαδικών εκτελέσεων! Τα σύγχρονα κρεματόρια. Με μια ένεση, λίγα χρόνια ζωής και ...τέλος! 
ο καθηγητής Νέιθαν Κλάμεκ, ειδικός λοιμωξιολόγος στο εντεταλμένο νοσοκομείο των Βρυξελλών, έδωσε το σύνθημα για όσα θα επακολουθήσουν: «Η πλειοψηφία των μεγάλων χωρών διαθέτουν κανόνες και μέτρα, αλλά υπάρχουν αρκετά κενά, ώστε να μην είναι δυνατόν να αποκλεισθούν σφάλματα. Κυρίως στις χώρες που έχουν πληγεί από τη λιτότητα, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, υπάρχει έλλειψη προσωπικού και μέσων" και αποτελούν κίνδυνο, κάτι σαν βραδυφλεγή βόμβα για όλη την Ευρώπη!  
Αφού πρώτα εξαθλίωσαν τον κοσμάκη, λέγοντάς του ότι θα τον σώσουν, τώρα θα τον ...κάνουν και σαπούνι!!! 
«Όταν τα μέτρα ασφαλείας εφαρμόζονται, ο κίνδυνος ελέγχεται», είπε ο εκπρόσωπος για θέματα Υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρεντερίκ Βενσάν, υπενθυμίζοντας ότι μέχρι την ισπανική «παραφωνία», στην Ευρώπη δεν είχαν εμφανισθεί παρά οκτώ κρούσματα του ιού Έμπολα.
Όλα εμφανίστηκαν σε υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό που επαναπατρίσθηκε από την Αφρική. Σύμφωνα με Ευρωπαίο διπλωμάτη, «αν και οι Ισπανοί δεν έχουν ακόμη εντοπίσει το σφάλμα που επέτρεψε την πρώτη μετάδοση του ιού από ασθενή που είχε επαναπατρισθεί από την Αφρική, υπάρχει εκεί ένα κενό που πρέπει να σημάνει συναγερμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου